Art & artists Books & Literature News

Pusse opp? Hva med et unikt maleri i stedet for et Ikeabilde?

Trude Helén Hole tilbringer dagene på Asker Kunstfagskole, men er også forfatter, journalist, sommelier, modell, foredragsholder og forlagseier. Som liten var Hole en meget habil tegner, og hennes lidenskap for den kreative kraft har fulgt henne siden. Nå har Hole spisset blyantene og børstet støv av malerkostene, og skaper både abstrakte og figurative tegninger og malerier inspirert av årstider og naturens skiftende humør, gjerne med små finurligheter og lekne detaljer.

Hole er like ukonvensjonell i sin kunstform som i sitt forfatterskap, og varierer med bruk av olje, spray og akryl på lerret, samt bruk av elementer fra naturen. Malerier og motiver varierer stort fra det helt enkle, nakne og rå – til mer komplekse, kraftfulle, lekne og energiske malerier – til det skjøre og delikate – alle kontrastfylte variasjoner som finnes i vår egen natur. Ønsker du å besøke kunstneren i hennes studio på Dikemark eller hennes galleri, eller diskutere oppdrag – kontakt henne på; trude@newspirit.no. Nå kan du også kjøpe GAVEKORT på Holes kunst, bøker og digitale vinkurs.

NÅ FÅR DU 20% AVSLAG PÅ ALLE PRINT/TRYKK – FRI FRAKT OVER HELE LANDET

Her er noen av hennes trykk/print, flere eksklusive trykk og flotte original malerier finner du i nettgalleriet FeatherBook.no – og der finner du også hennes bøker og På Druen digitale vinkurs. Fri frakt over hele landet.

………………….@………………….

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 🙂

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us.