Adventure & Travel Art & artists Books & Literature News

Trude Helén Holes separatutstilling i kunstbyen Moss

Her er video fra åpningen av Trude Helén Holes separatutstilling i Moss – Kunst – Ramme i nettopp kunstbyen Moss. Dyktige Arild Settli sørger for musikk, mens rammemaker og glassmester Helge Marius Hoff sørger for god stemning sammen med besøkende og selvsagt også kunstneren som gjerne tar en liten trudelutt med tilhørende fotarbeid som kan minne om en type dans om en legger godviljen til.

Jeg anbefaler folk i området til å ta en tur til Moss – Kunst og Ramme, for innehaver Helge Hoff har i tillegg til sin unike fagkompetanse en like unik samling med flotte malerier enhver kunstinteressert sjel vil kunne glede seg over.

MALERIERGRAFIKK OG TRYKKBØKERDIGITALE VINKURS

Mitt nettgalleri, om dere vil se flere av mine malerier, samt tegninger og grafikk, i tillegg til bøker og digitale vinkurs – finner dere på www.featherbook.no. Nyt dagen! Mvh Trude Helén Hole

…………………..@……………………..

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here, about wine here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 🙂

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us.