Art & artists Books & Literature News

Blakke kunstnere finansierer stipender til kunsteliten

På små kunstneres regning – blakke kunstnere finansierer stipender til kunsteliten, hvilket ikke henger på greip. Jepp, jeg har ikke tenkt å sitte stille i båten i kunstbransjen heller, like lite som jeg har vært stille i bokbransjen. For som forfatter med eget forlag har jeg skrevet mange debattinnlegg og kronikker om den absurde bokbransjen i landets mange aviser. Noen av dem finner dere her.

Jeg har nå en stor kronikk i Dagsavisen som omhandler den urimelige kunstavgiften på 5% som pålegges alle som selger kunst over 2.000.- både amatører, unge uetablerte kunstnere og studenter. Avgiften går til stipender til den veletablerte kunsteliten og til en medlemsorganisasjon de fleste kunstnere ikke er medlem av. Hvor er logikken?

Kunstavgiften er usolidarisk og ulogisk bør avvikles!

Les innlegget i Dagsavisen her.

Til nett-galleriet.

…………………..@……………………..

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 🙂

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us.