Art & artists News

Slik investerer du i kunst

(Kapital) Slik plukker du kunst som stiger i verdi. Hvis du likevel planlegger å kjøpe noe fint å ha på veggen, hva har størst potensial til også å bli en god investering? Kapital gir deg tipsene som kan leses her i sin helhet.

Jeg nøyer meg med å sitere følgende, ettersom jeg er kvinne og veldig, veldig trendy, og stiger i verdi jo eldre jeg blir… bare et lite stalltips, der altså. Her er sitatet fra Kapitals investeringstips når det gjelder kunst;

Kvinnekunst er trendy. En samler sier til Kapital at omtrent alt med kvinner og etnisitet er verdt å følge med på fordi det er i tiden og dermed kan stige i verdi. Museene satser veldig på kvinnelige kunstnere. Tilbake til den norsk-franske kunstneren Anna-Eva Bergman.

Ønsker du å ta en titt i mitt nettgalleri med tegninger, grafikk og malerier – klikk her. Ønsker deg en nydelig dag!

…………………..@……………………..

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 🙂

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us.