Adventure & Travel Art & artists News Reviews

Høstutstilling på selveste Intermezzo, og lille frk. Hole er med

Hei dere, jeg tenkte bare å informere dere om at i forbindelse med Høstutstillingen i Asker, så stiller jeg ut mange nye, store og flotte malerier på Intermezzo i Asker fom neste søndag og fremover mot jul. Ja, jeg vet – jeg er jo mer kjent som forfatter, fotograf, coach, journalist, sommelier og foredragsholder – men har nå funnet riktig hylle. Og så seriøst tar jeg dette at jeg begynte på Asker Kunstfagskole i høst. Link til Intermezzo.

Ofte er det jo slik at vi tror vi er fornøyd med det vi holder på med – og så finner en plutselig ut at det en ubevisst har savnet gjennom et langt liv, plutselig står og banker på døren. Og dette skjedde nettopp meg med tegning og malerier – les mer om det her, for kanskje vil du kjenne deg igjen. 🙂

Ugle med mus

Jeg selger en god del malerier, og har også solgt en del bilder til en av Norges mest kjente kunstsamlere hvilket selvsagt inspirerer. Min første utstilling var i Schulerudstuene i Holmsbu på forsommeren med dyktige Maria Bakkerud. Og nå kan du altså ta turen til Intermezzo i Asker, og jeg både gleder og gruer meg, for det er jo litt som å vrenge ut sjelen – for mine tegninger og malerier er jo svært personlig.

Å tenke “verdi” i form penger er feil i mine øyne, spesielt når det kommer til kunst. Jeg mener at det emosjonelle innholdet er kunstens viktigste elementet og reelle verdi – uavhengig av teknikk og pris. Og nettopp dette er svært subjektivt. Mye av arbeidet jeg ser rundt om, mangler den emosjonelle biten og virker mer som noe som er laget for å selge enn for å berøre.

Jeg vil ikke skape malerier eller bilder ved å følge en “oppskrift” bare fordi det da blir lett å selge (til hvem som helst) – jeg vil lage kunst jeg har det utfordrende og gøy med underveis i prosessen, og som til slutt berører sjel og snakker til hjertet mitt – for i denne typen kunst lar jeg meg selv bli trollbundet av det jeg ser. I dette ligger også kunstens virkelige verdi.

Walk in the Park, A Sudden Shower og Junglefever

Høstutstilling – eierne av Intermezzo, Arne Nossen og Erik Wellerop har altså ikke bare stor lidenskap for deilig mat og god vin, men også kunst, og ønsker kunst på veggene til glede for både ansatte og gjester, og selvsagt oss kunstnere som med dette får anledning til å vise frem hva vi har laget.

Nye kunstnere sliter jo litt med å få vist frem egen kunst ettersom de ordinære galleriene er fullbooket med utstillinger med etablerte kunstnere mange år frem i tid, og grunnet covid er det i tillegg store forsinkelser i logistikken. Derfor er det svært gledelig at Nossen og Wellerop nå satser på lokale kunstnere og viser frem hva Asker-regionen har å by på – for det er særdeles mange dyktige kunstnere i Asker-regionen.

Sorg

Undertegnede er svært glad, spent og egentlig ganske nervøs for den kommende utstillingen på Intermezzo, for tross alt – vi snakker her om Askers hjørnesteinsbedrift i restaurantbransjen. Det er jo her jeg selv vanligvis går når jeg skal ha god mat, eller ta et glass med kunder eller venner. Ingen over og ingen ved siden av, pleier jeg å si om Intermezzo, og det er jo helt sant. Så jeg håper vi sees der fom neste søndag og i ukene fremover – for det hadde vært veldig kjekt.

Les også forrige innlegg, om å omsider lande på rett hylle. 🙂 Mer informasjon om undertegnede finner dere her. Oversikt over malerier finner dere her – en del tegninger etc finner dere på Instagram.


Mvh Trude Helén Hole
Bergenser bosatt i Asker, og en potet

Om du vil besøke meg i skrivestuen som nå også er maleverksted og galleri, er det bare å ta kontakt; trude@newspirit.no. Mitt nettgalleri finner du her.

……………..@………………..

Shortly about me/this blog – I am a author, journalist, sommelier, model and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter:-)

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us.