Art & artists Management & Health News

Ugle med mus – fra a til å

#Den følelsen, når du føler at du omsider har kommet hjem. Det store tomme rommet som har fulgt meg hele livet, noen ganger bevisst, men ofte bare som en følelse jeg ikke har klart å definere fordi jeg ikke visste hva som manglet – jeg hadde jo tilsynelatende alt – fylles nå med glede, motivasjon, nysgjerrighet, kreativitet, skaperkraft og kunst! 

Jepp, min gamle sjel er svært tilfreds med valget jeg har tatt, og det er å satse på kunst. Okay – hun er kanskje bittelitt snurt fordi det tok så j-æ-v-l-i-g l-a-a-a-n-g tid. Hun har jo forsøkt å guide meg i en mannsalder – men sånn går det når en er litt treg i nøtta, ikke sant – og når en fokuserer 100% på andre ting, som eksempelvis å skrive bøker, holde vinkurs og drive eget mediebyrå.

Tegning over – jeg elsker ugler – og jeg syntes der er gøy å ta bilder av både male- og tegneprosessene mine, og med det se/dokumentere hvordan motivene vokser frem.

Jeg har jo alltid vært tilfreds med mine gjøremål og jobber, samt mitt privatliv – og spesielt fornøyd er jeg når jeg skriver mine bøker eller holder på med vin. Men noe har altså manglet. Jeg har “følt” at det har vært en missing link der, men hvor mye og hva, var jeg altså ikke klar over før jeg begynte å male i vinter. Da falt alle brikkene på plass. Jeg føler altså at jeg er født på ny. Eller back to nature som jeg liker å uttrykke det. Jeg tror at jo lenger bort vi kommer fra naturen og selve kjernen i oss selv – jo mer ulykkelig blir vi!

Jeg har nå funnet tilbake til den jeg er, til kjernen i meg selv – jeg har funnet tilbake til min lidenskap som er skaperkraft, kunst og historie – og alt jeg nå gjør fremover i tid skal springe ut fra dette og bli kunst i all sin form! Inkludert i dette er selvsagt også å skrive bøker som før, men i tillegg til å male skal jeg lage skulpturer, tegne og lage grafikk etc.

Practicing Passion. Så jeg er lykkelig, og da mener jeg virkelig lykkelig. Livet har nå fått en ny dimensjon, og med det også både mål og mening i en retning jeg ikke trodde var mulig. Jeg har endelig funnet veien hjem og vet hva jeg skal drive med resten av livet, og med det blir jeg nok enda mer ekstrovert enn før, på godt og vondt. Jepp, jeg forstår hvordan Vebjørn Sand føler og tenker, he, he. 

I denne linken – forrige post – finner du små, søte kunstverk laget av et svært begrenset materiale som virkelig satte kreativiteten i sving etter å ha glodd på materialet en stund. Det som er så spennende med form, er at formen endres 360 grader rundt. Og her finner du flere av mine tegninger, malerier og figurer. Så mitt råd til deg er; finn tilbake til kjernen i deg selv og hopp i det. Alt godt!

Om du vil besøke meg i skrivestuen som nå også er maleverksted og galleri, er det bare å ta kontakt; trude@newspirit.no. Mitt nettgalleri finner du her.

……………..@………………..

Shortly about me/this blog – I am a author, journalist, sommelier, model and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter:-)

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us.