Art & artists Books & Literature Management & Health News

Tegning- og maleglede, ta en titt i galleriet

Trude Helén Hole er journalist, sommelier, coach, modell, foredragsholder og blogger – og trolig Norges mest standhaftige og hardtarbeidende forfatter og forlagseier. I tenårene var Hole en meget kreativ og habil tegner og kunstner. Favorittfagene hennes var blant annet foto, naturfag og sløyd, og ikke minst form og farge. Ganske enkelt alt som innebar å skape noe, det være seg treskjæring, lage isskulpturer, å sy egne klær eller male, tegne og ta bilder – og selvsagt skrive fortellinger. 

NETTGALLERI FINNER DERE HER.

Nå har Hole spisset blyantene sine og børstet støv av malerkostene, og skaper både abstrakte og figurative tegninger og malerier inspirert av årstider og naturens skiftende humør, gjerne med små finurligheter og lekne detaljer. Hole er like ukonvensjonell i sin kunstform som i sitt forfatterskap, og varierer med bruk av olje, spray og akryl på lerret, samt bruk av elementer fra naturen. Malerier og motiver varierer stort fra det helt enkle, nakne og rå – til mer komplekse, kraftfulle, lekne og energiske malerier – til det skjøre og delikate – alle kontrastfylte variasjoner som finnes i vår egen natur og i Hole selv. 

Trude Helén Hole har sin første utstilling i Schulerudstuene på Holmsbu fra 10. april til 20. juli 2021, og noen av maleriene er også utstilt hos Insense i Drammen. Ønsker du å komme til mitt studio på Dikemark og ta en titt, kontakt meg på trude@newspirit.no. 

Bildene er over viser oppbygging av skissetegning – jeg (bloggens eier ved navn Trude H. Hole) fokuserer på perspektiv og rom med flere punkter, og Skrik eller The scream av Edward Munch må selvsagt være med på veggen! Å bygge opp en tegning på denne måten er utrolig morsomt.

Under ser dere eksempler på raske skisser. Jeg øver meg på croquis – dvs vi tegner svært raske skisser etter en modell som skifter stilling etter 1, 2, 3 minutter. I bildet med fire tegninger tegner vi med kun en hel strek UTEN Å SE PÅ ARKET! Er nesten som å tegne i blinde! 🤪🤩😃 Er utrolig morsomt, og jeg har mye å lære! 😍👍 Skulpturer laget av makaroni, ståltråd, pappkrus etc ser dere i dette innlegget.

Om noen vil besøke meg i skrivestuen og studioet mitt – som nå også har blitt maleverksted, er det vare å ta kontakt. Nye bilder begynner å ta form – både malerier, skisser og tegninger, og ikke minst skulpturer! Bilder, bøker og digitale vinkurs finner dere på www.featherbook.no. Og nå er det opp til 70% avslag! 😊

……………..@………………..

Shortly about me/this blog – I am a author, journalist, sommelier, model and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter:-)

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us.