English Articles Management & Health News

Godt svar – når restauranter eller andre krever ulovlig vaksinepass

five clear glass bottles on table

#snøball FREEDOM! En del har sikkert merket hvordan Facebook nå strammer grepet om sin sensur i hva som er lov å dele og ikke via sitt fordummende “faktasjekk” som popper opp over alt, til og med når du skriver noe hyggelig om din egen bestemor, og disse faktasjekkerne som altså IKKE er uavhengige faktasjekkere, men en del av en større helhet som skal bestemme hva du skal vite og ikke – går stadig lenger i sin ulovlige virksomhet der hovedmålet er å kontrollere deg og dine. Nå går de også inn i dine private medlinger og kommer med sine “kommentarer/advarlser” også der. Så Fecabook er det bare å kutte ut. Bruk heller Telegram.

Under finner du en morsom tekst med et særdeles viktig budskap som FB desperat prøver å stoppe ved å brennemerke det som et “innhold som mangler kontekst”.

Kjære Facebook. Konteksten er krystallklar. Det er NEI til diktatur og vaksinepass og en klar og enkel motstands strategi.#snøball FREEDOMVACCINATION CARD
Her er hva du kan si om noen ulovlig avkrever deg for vaksinepass. Del gjerne!

– Hello.
– Hi, table for two, please.
– Sure, and your name.
– Summer.
– Great. And do you and your guest have your vaccination cards?
– Hmmm well first. Can you tell us who our server will be?
– Um, looks like Brad will be your server tonight.
-GREAT! Can you show us Brad’s vaccination card?
– Um…
– And also, can you provide me with proof that Brad is not a carrier of HIV, Hepatitis A or B, or any other communicable diseases? Same for you and the kitchen staff.
– Um…
– Also, we would prefer not to be served by someone who is on or uses recreational drugs such as marijuana, cocaine, meth, fentanyl, etc, so if you could provide us with Brad’s most recent tox screen, that would be great. Matter of fact, I’m going to need to see all of your employees medical history.
– Um… Let me get the manager for you.
– That would be great, thanks! Make sure they have their vax card, and medical records please.

Here’s the thing, nobody needs restaurants. And other places.
But they need us. Start standing your ground. Stolen & passing along… 💯

………………@…………………..

Les også; PCR og hurtigtester viser inntil 90% falske positive tester

Les også; 14.933 døde etter vaksinering i Norge. Ikke 199, som oppgitt

Har du tatt vaksine og fått bivirkninger, men føler du ikke blir tatt på alvor, er det viktig at du melder fra til Legemiddelverket selv slik at alle bivirkninger, både store og små kan kartlegges – det kan gjøres med få tastetrykk her. Du kan også melde deg inn i gruppen Erfaringer med vaksinen som du finner her.

Del gjerne!

………………@………………..

Shortly about me/this blog – I am a author, journalist, sommelier, model and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter:-)

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us. 

Time spent with good books is never wasted. (2)