Management & Health News

Nett-troll å legge merke til, som godter seg over liv og død

mini troll toy on table with bottles

Jeg har stilt et spørsmål i en nøytral gruppe som deler både positive og negative opplevelser/bivirkninger ref c-vaksine, ettersom min far for første gang i sitt liv kort tid etter vaksinen fikk akutt epileptisk anfall og havnet på sykehus i flere dager. Min far kunne dødd og tatt flere med seg. Dette faktum fremkommer etter dialog med andre vaksinerte og ikke minst Legemiddeltilsynet som har bedt meg rapportere hendelsen at epileptisk anfall kan være forårsaket av vaksinen.

Gruppen jeg stilte spørsmålet i heter Erfaring med covid-vaksine Norge, og er en nøytral gruppe som deler ulike erfaringer og bivirkninger, hvilket er kontruktivt og bra. Og så har vi altså en gruppe som heter Ting som anti-vaksere sier, som henger ut folk som har opplevd negative ettervirkinger av vaksinen eller blitt skadet for livet, og menneskene tilhørende denne gruppen har ingen problemer med å latterliggjøre og trakassere førstnevnte i kommentarene – til og med dødsfall grunnet vaksiner harseleres det med.

Nettsiden, eller mobbesiden har til og med et stjålet mobilnummer på sin infoside – nummeret tilhører en person som IKKE har noe med denne FB-siden å gjøre.

Dette innlegget handler derfor “små, dumme nett-troll” – for å komme ned på et nivå de selv forstår – og om hva som får folk til å ta skjermdump av andres innlegg som omhandler liv og død med det formål å henge ut og latterliggjøre disse i egne grupper. Folk flest vet jo at disse små patetiske nett-trollene lever sine små patetiske, venneløse liv i mørket og med stor sannsynlighet ikke har så veldig mange hjerneceller i omløp i øverste etasje – men at folks personlige tragedier skal være underholdning for disse små krypene og noe de finner felles glede i å trakassere – er ikke greit!

Til bildet står følgende kommentar; Naboen fikk også to doser. Og 2 uker senere sank båten hans! Posten har fått 145 reaksjoner og over 300 kommentarer, de fleste er ren latterliggjøring og innlegget er del tre ganger av småtroll med det formål å fortsette trakasseringene i andre tråder.

Jeg vil at folk skal få et ansikt og navn på disse små, stakkarslige patetiske nett-troll som ler av folk som blir skadet for livet, og dør. For gode forbilder for sine barn er de virkelig ikke!

……

Jeg vil at familier og venner – og ikke minst arbeidsgivere og eventuelt fremtidige arbeidsgivere skal se hvordan disse små nett.-trollene opptrer på nett og hvem de er.

Injeksjonen mot c er ikke utprøvd – og vi kjenner ikke til alle bivirkningene. At vaksiner og spesielt injeksjonen mot covid har en særdeles høy og ukjent risikofaktor vet alle. Det har aldri i historien vært innrapportert så mange alvorlige bivirkninger og dødsfall som med injeksjonen mot covid.

Så da vil jeg spørre følgende mennesker som kopierer statuser rundt om kring fordi de tydeligvis ikke har bedre å foreta seg – og limer disse inn i gruppen Ting som anti-vaksere sier – der alle kan hånle av de som henges ut i jakten på “anti-vaksere” noe jeg IKKE er, selv om jeg er meget kritisk til enkelte vaksiner og mener myndighetene ikke informerer godt nok om bivirkninger – om dere små, patetiske nett-troll syntes det er morsomt at mennesker blir skadet for livet eller dør av vaksinen – og jeg spør ettersom dere har reagert med “liker” og “hånlatter-emoji” i posten som henger meg ut for å ha stilt spørsmålet epilepsi/vaksinetilknytning.

Følgende navn er til og med på min egen FB venneliste, så jeg spør – hvilke type “venner” er dere, egentlig; Anne Mary Stoa, Roger Eldegard, Jasemin Altier, Tony Haugen, Fredrik Hov, Sylvia Marita Fjære, Steinar Ellingsen, Robin Lind, Inger Haug, Roy-Vidar Steining, Egle Zalia, Ole Martin Huglen, Ola Rundberget, Eirik Svalestuen, Lars Bjørnstad.

Her er folk som har reagert med hånlatter til posten som i mitt tilfelle omhandler liv og død for min far og eventuelt andre som kunne blitt skadet for livet og omkommet i denne hendelsen – navnene er kopiert direkte inn fra emoji-statusen og derfor uten mellomrom: Kari Beate BergRenate Nordby SandnesKjetil B. MathisenJan Hansen Legg til venn Aleksander Beck Hansen2 felles vennerLegg til vennHenrik MjåtveitLegg til vennChristian von Krogh3 felles vennerLegg til vennEndre Bjotveit1 felles vennLegg til vennBerit RøneidLegg til vennSone Toivo Havnå-Nelson2 felles vennerLegg til vennHans-Bjørnar AustgulenLegg til vennLeif SvendsenLegg til vennLillefugl LillefuglJasemin AltierPaal Jan15 felles vennerLegg til vennPetter Krogstad3 felles vennerLegg til vennKjartan RustenLegg til vennMarius Speider Sørum Moe2 felles vennerLegg til vennSvein J Hellevik8 felles vennerLegg til vennTale Tjugen1 felles vennLegg til vennKristin B. Bruun23 felles vennerLegg til vennSindre Vartdal HansenLegg til vennGeir Hongrø18 felles vennerLegg til vennKent R Magnussen1 felles vennLegg til vennMélanie Nyland1 felles vennLegg til vennBjørn SolemLegg til vennRune Slartmann3 felles vennerLegg til vennMonica Myhra1 felles vennLegg til vennSjurd Tveit6 felles vennerLegg til vennAnnette Toft3 felles vennerLegg til vennRoar KongelfLegg til vennCamilla J. Nordjordet Strøm1 felles vennLegg til vennMaria Holm LarsenLegg til vennFrances Lingjærde3 felles vennerLegg til vennSylvia Marita Fjære HovlandAlice K. HausbergLegg til vennKari S. Nordhagen3 felles vennerLegg til vennKristoffer Lund1 felles vennLegg til vennStåle HenriksenLegg til vennJörgen Lundqvist2 felles vennerLegg til vennIngvild Kristine Stenseth3 felles vennerLegg til vennTony HaugenTine Terese Espenes Bjørgve1 felles vennLegg til vennAage Dahl5 felles vennerLegg til vennFredrik HovArnt J Larsen1 felles vennLegg til vennThomas Blix3 felles vennerLegg til vennTrond Unsgaard1 felles vennLegg til vennSteinar EllingsenØystein NegårdLegg til vennHans Erik AndersenLegg til vennRobin LindFreider Sjødin1 felles vennLegg til vennRune Aaland1 felles vennLegg til vennKristine EritslandLegg til vennRolf Adler Haagensen Gjerdsjø3 felles vennerLegg til vennKnut Ebeltoft1 felles vennLegg til vennSiv Stillvåg2 felles vennerLegg til vennInger HaugTommy Tommy1 felles vennLegg til vennMerete N. Fritsø3 felles vennerLegg til vennMorten Riise1 felles vennLegg til vennMartin StenslandLegg til vennKristina Åsberg1 felles vennLegg til vennKarsten HeideFølgKriss Stemland22 felles vennerLegg til vennJens Hagen KristiansenLegg til vennChristopher Storm1 felles vennLegg til vennBørt-Arne KalandLegg til vennØyvind IdlandLegg til vennHeidi Kjelløkken4 felles vennerLegg til vennMarte Bjerke2 felles vennerLegg til vennSverre Bech-Sjøthun1 felles vennLegg til vennTony Romestrand1 felles vennLegg til vennRuth-Ellinor Leiksett1 felles vennLegg til vennOle Christian4 felles vennerLegg til vennHenrik SkjoldenLegg til vennOlaf StøleLegg til vennRoy-Vidar SteiningChristine Marie A. SagemoenLegg til vennKarin Schwabe1 felles vennLegg til vennMats Edvin Aarø2 felles vennerLegg til vennTom Erik Quernstuen2 felles vennerLegg til vennPatrick Georg Færden Giørtz1 felles vennLegg til vennEgle ZaliaOle Martin HuglenEspen Teien22 felles vennerLegg til vennJan Roger Olsen2 felles vennerLegg til vennPål Fivelstad1 felles vennLegg til vennOdd-Bjørnar FjellvangLegg til vennFridtjof Eilertsen8 felles vennerLegg til vennTorill Rønning Verge8 felles vennerLegg til vennKristoffer DahlFølgMonica Sørensen4 felles vennerLegg til vennLinda Mari AalmenLegg til vennThomas HellgaardLegg til vennSean Fulton3 felles vennerLegg til vennHenning EvensenLegg til vennOdd Muggles Muggerud2 felles vennerLegg til vennMira Marconi16 felles vennerLegg til vennOla RundbergetEirik SvalestuenLars BjørnstadGunhild AddeLegg til vennPeter Krefting1 felles vennLegg til vennDaniel BrochsLegg til vennTrine-Beate WærpLegg til vennAnne-May StoaThor Egil Leirtrø3 felles vennerLegg til venn Ole-E. Nesse 1 felles vennLegg til venn Dag Sunde

Og her er navnene til folk som liker at alvorlige hendelser som involverer liv og død henges ut på denne måte. Johnny HenriksenLegg til vennMedium JonLegg til vennSvein Ivar Strand2 felles vennerLegg til vennBjørg Kristine NilsenLegg til vennIne Cecilie Drage2 felles vennerLegg til vennPer HaugenLegg til vennMax-Hendrik Wathne Gelink4 felles vennerLegg til vennJarl W. Alnæs15 felles vennerLegg til vennRoger EldegardFredrik Vingsnes1 felles vennLegg til vennRunar Pettersen4 felles vennerLegg til vennBart Cieslak16 felles vennerLegg til vennLars-Even MæhlaLegg til vennAnita Marie HermansenLegg til vennAsgeir Mickelson3 felles vennerLegg til vennLinn Cecilie WærpLegg til vennJohan Stub1 felles vennLegg til vennNils Roald2 felles vennerLegg til vennØystein Skundberg1 felles vennLegg til vennSvindeljaktFølgPetter RøenLegg til vennKjetil Eek Bergo1 felles vennLegg til vennMichael Grøstad-Torjusen1 felles vennLegg til vennRune Fredriksen3 felles vennerLegg til vennInger Elisabeth Strand

Jeg tenker at disse menneskenes familiemedlemmer og venner er riktig stolte – og videre at arbeidsgivere eller fremtidige arbeidsgivere vil syntes det er riktig stas å ha små, dumme nett-troll i bedriften sin. De som i tillegg er foreldre, bør kanskje få et nærmere ettersyn av Barnevernet, for mennesker som hånler av folks tragedier som omhandler liv og helse – er neppe skikket til å oppdra barn.

Og ja, jeg har karakterisert disse menneskene som små, dumme nett-troll i dette innlegget for å komme ned på et nivå de selv forstår – men når det er sagt, er det jo nettopp dette de selv viser for en hel verden at de er. Her er hele den fine gjengen som ler av andres tragedier;

Her er link til den patetiske siden Ting som anti-vaksere sier – jeg håper folk går inn og rapporterer både siden og de små nett-trollene som herjer der.

Trude H. Hole