Art & artists News

Snart klart for utstilling i Det Blå Huset

Trallalaaa, jeg har jo mange flere malerier enn de som fremvises i denne videoen – og de henger litt rundt om kring i Norges land, og selvsagt hjemme hos meg selv også. Men de blir stilt ut til helgen på Dikemark i Asker, dvs lørdag 21.8 og søndag 22.8 kl. 12.30-18 begge dagene. Om du vil ta turen er det bare å ta kontakt med undertegnede for adresse – dette er nemlig en ekslusiv visning. 🙂

In English; Trude Helén Hole is a well-known Norwegian artist, author, model, journalist, sommelier, lecturer and blogger – and a free spirit! She has recently been awarded with International Prize Paris 2022, and is invited to exhibit a sculpture and a painting at New York Exhibition 2022. She is also one of three Norwegian artists who will be exhibiting at the International Exhibition ARTQUAKE-10 at Art Niğde International (ANI) in Turkey in September 2022, with her painting Mistress XXX. In this video you will find some finished paintings, some quick painting sketches, some sculptures, drawings, woodcuts and graphics.

Trude Helén Hole er journalist, sommelier, coach, modell, foredragsholder og blogger – og trolig Norges mest standhaftige og hardtarbeidende forfatter og forlagseier. I tenårene var Hole en meget kreativ og habil tegner og kunstner. Favorittfagene hennes var blant annet foto, naturfag og sløyd, og ikke minst form og farge. Ganske enkelt alt som innebar å skape noe, det være seg treskjæring, lage isskulpturer, å sy egne klær eller male, tegne og ta bilder – og selvsagt skrive fortellinger. 

Nå har hun børstet støv av malerkostene og maler bilder inspirert av årstider og naturens skiftende humør, samt bransjen hun arbeider i – nemlig vinbransjen. Hole varierer med bruk av olje, spray og akryl på lerret, samt bruk av elementer fra naturen. Malerier og motiver varierer stort, fra det helt enkle, nakne og rå, til mer komplekse, kraftfulle og energiske malerier, til det skjøre og delikate – alle kontrastfylte variasjoner som finnes i vår egen natur. 

Trude Helén Hole har sin første utstilling i Schulerudstuene på Holmsbu fra 10. april til 20. juli 2021. Ønsker du å komme til mitt studio på Dikemark og ta en titt, kontakt meg på trude@newspirit.no.

Gjør et kupp nå – sommersalg på alle digitale vinkurs, bøker og malerier. Kode; skriv SOMMERSALG når du skal betale – og 30% trekkes automatisk. Gjelder frem til torsdag 19.08.21. 

……….

Shortly about me/this blog – I am a author, journalist, sommelier, model and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter:-)

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us. 

Time spent with good books is never wasted. (2)