Adventure & Travel Books & Literature Management & Health News Reviews

Nå er Schulerudstuene åpnet, og der finner dere mine malerier

Til helgen åpner årets sommerutstillinger i Schulerudstuene i Holmsbu! Sculerudstuene skriver følgende; – Endelig får vi lov til å holde galleriet åpent for alle gjester, uansett hvor de bor i landet. Vi legger en utfordrende tid bak og nyter kunst, kultur, sol og sommer i idylliske Holmsbu.

Hos oss finner du originale abstrakte malerier av multitalentet Trude Helén Hole. Cathrine Ulrikson presenterer kroki med en vri. En av Norges mest ettertraktede samtidskunstnere Trudy Wiegand er for første gang i Holmsbu med sine vakre litografier og statement-sized giclée-trykk. Anne Elisabeth Stålung sine fargeglade originaler, pastell-bilder og giclée-trykk pryder VIP-rommet på Eventyrloftet. Birgitta Strobel stiller ut sine unike malerier som hun har malt til musikk. Marianne Bakkerud stiller ut håndkolorerte giclée-trykk fra vandreutstillingen «Et rop om hjelp» som kan ses i Schulestedet i Schulerudgaardens 1. etasje. Den folkekjære kunstneren Tom Erik Andersen er tilbake med skjønne litografier.

Nytt av året er keramiker Siri Lehne Nilsen med «Keramikkmakk», som bare må ses. Glasskunstner Jorunn Knudsen har helt nye sommermotiver på glass og smykker. Akvarell Galleriet har mange nye motiver fra Holmsbu og gjesteutstillere med keramikk. Vi følger til en hver tid de pålagte og anbefalte smitteverntiltak. Alle gjester bes om å registrere seg med navn og telefon ved inngangen.

Hjertelig velkommen! ❤

For mer info om utstillingene i Holmsbu i sommer – klikk her.

Ta en titt i galleriet her.

…………….@………………

TIL HOLES BØKER – HOLES DIGITALE VINKURS – TIL GALLERIET

NÅ KUN 149,00 FOR EN REKKE VINKURS. LAST NED NÅ – SE NÅR DU VIL

Flere artikler om vin finner du her.

Innlegg om litteratur og bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

……….@………..

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Bøker – TV kanal – Bilder – VinkursMalerier – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.