Management & Health News

4.415 dansker er døde av vaksinen

I dag tar jeg med et innlegg skrevet av Henrik Dietz, legespesialist fra Aalborg, som i denne artikkelen publiserer skyhøye vaksinedødstall: “Statens Serum Institut har den 11 maj 2021 besvaret en anmodning om aktindsigt, hvor instituttet skriver at 4.415 er døde inden 30.dage efter deres vaccination….” Dietz kaller den meget aggressive og pågående reklamen for covid-vaksinen utført av offentlige myndigheter for ren propaganda, hvilket er en beskrivelse jeg også benytter i tillegg til ren hjernevasking. Dietz krever at denne propagandaapparatet avsluttes umiddelbart – hvilket jeg støtter.

Jeg er litt lei av å gjenta meg selv, men covid-vaksinen som altså IKKE kan sammenliknes med andre vaksiner, er hasteutviklet og ikke utprøvd, og settes rett i befolkningen. Vi vet ikke konsekvensene av vaksinen, men det vi vet er at det etter kun noen måneder med vaksinasjon i Norge, så er over 14.000 mennesker blitt syke/fått bivirkninger av vaksinen. Over 8.000 av disse har fått behandling for vaksinepåført sykdom. Nærmere 200 mennesker i Norge har dødd av vaksinen, et tall som sannsynlig er underrapportert. Dette er FHI tall, slå det opp!

Nyt dagen, dere.

Artikler om vin finner du her.

Innlegg om litteratur og mine bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

……….@………..

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Gratis vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.