Art & artists News

Se Trude Helén Holes debututstilling i Holmsbu fra sofaen

Fra Røyken og Hurum avis; Se Trude Helén Holes debut-utstilling i Holmsbu fra sofaen. Lørdag 10. april fra klokka 12 viser MB Art galleriet i Schulerudstuene debututstillingen til Trude Helén Hole  via  direktesending på Facebook – selve sendingen finner du her og under kan du se Holes egen video fra utstillingen.

– Kunst og kultur har aldri vært viktigere for samfunnet som nå under lockdown. Over 10 000 seere har sett live-sendingene våre hittil. Vi har mottatt mange meldinger fra takknemlige seere fra både inn-og utland, sier gallerist Marianne Bakkerud. 

Hun lover mange kjente navn på besøk i ukene som kommer og  Trudy Wiegand, Tom Erik Andersen, Grethe Kjøsnes og Hurums egen Agnes Volent er blant dem.

– Det er bare å glede seg. Vi viser kunsten, samtidig som vi får et personlig intervju og en  hyggelig samtale med kunstnerne, lover Bakkerud.

Trude Helén Hole stiller ut i Holmsbu 10 april til 10 mai 2021.

Trude Helén Hole er journalist, sommelier, coach, modell, foredragsholder og blogger – og trolig Norges mest standhaftige og hardtarbeidende forfatter og forlagseier. I tenårene var Hole en meget kreativ og habil tegner og kunstner. Favorittfagene hennes var blant annet foto, naturfag og sløyd, og ikke minst form og farge. Ganske enkelt alt som innebar å skape noe, det være seg treskjæring, lage isskulpturer, å sy egne klær eller male, tegne og ta bilder – og selvsagt skrive fortellinger. 

Nå har hun børstet støv av malerkostene og maler bilder inspirert av årstider og naturens skiftende humør, samt bransjen hun arbeider i – nemlig vinbransjen. Hole varierer med bruk av olje, spray og akryl på lerret, samt bruk av elementer fra naturen. Malerier og motiver varierer stort, fra det helt enkle, nakne og rå, til mer komplekse, kraftfulle og energiske malerier, til det skjøre og delikate – alle kontrastfylte variasjoner som finnes i vår egen natur. 

Trude Helén Hole skal ha sin første utstilling i Schulerudstuene på Holmsbu fra 10. april til 10. mai 2021. Velkommen!

…………….@………………

TIL HOLES BØKER – HOLES DIGITALE VINKURSTIL GALLERIET

NÅ KUN 149,00 FOR EN REKKE VINKURS. LAST NED NÅ – SE NÅR DU VIL

Flere artikler om vin finner du her.

Innlegg om litteratur og mine bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

……….@………..

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Gratis vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.