Art & artists Management & Health News

Det er kanskje litt klisjé, men ser du langt – tenker du langt. Kunst kan motivere!

Her er en bra artikkel om kunst i disse utfordrende tider. Det er visst noen bedrifter og private som leier kunst, hva tenker dere om det? 🙂 – Det å omgi seg med kunst har kanskje blitt enda viktigere nå som hverdagen for mange oppleves flat og innholdsløs. Man er mye hjemme og trenger en kilde til inspirasjon.

Markedsdirektør i KPMG Henrik Haakestad Lervold bestemte seg for å leie kunst hjem.– Jeg synes kunst er viktig. Det drar deg bort fra det du holder på med, fører til tankevirksomhet og gir perspektiver. Det er kanskje litt klisjé å si det, men når du ser langt – så tenker du langt. Kunst kan også gi motivasjon. Les hele artikkelen i E24 her.

Over er en liten video med et par av mine egne malerier. Forøvrig skal jeg ha min første utstilling selv i Schulerudstuene på Holmsbu 10 april til 10 mai 2021. Om du ikke har anledning til å komme fysisk, kan du jo se film fra utstillingen her.

Her finner dere flere av mine malerier.

…………..@……………

NÅ KUN 149,00 FOR EN REKKE VINKURS. LAST NED NÅ – SE NÅR DU VIL

Flere artikler om vin finner du her.

Innlegg om litteratur og mine bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

……….@………..

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Gratis vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.