Management & Health News

Er vi vaksinert mot bruk av sunn fornuft?

Aftenposten har med denne artikkelen publisert den ENESTE konstruktive artikkelen i dette helvetes-året med covid-hysteri. Tenk om flere medier hadde skrevet så saklig og nøkternt som dette, da hadde vi hatt et helt normalt år – i stedet har media drevet med klikk-horeri og fryktpropaganda (som selger mest) hvilket utelukkende har skremt liv-driten og bruk av sunn fornuft ut av folk flest – også vanligvis normalt oppegående folk, dessverre!

Jeg har alltid brukt evidensbasert vitenskaplige fakta i mine artikler og henvist til disse med linker. Jeg har i over et år anbefalt folk å lese artikler fra leger, fagfolk, forskere og spesialister i stedet for de bisarre overskriftene i mainstream media, og jeg har anmodet folk om å ikke alltid stole på våre myndighetene, spesielt ikke når de bryte både menneskerettigheter og våre grunnlover, og skal holde sakspapirer hemmelig i 100 år – og plutselig deleter informasjon.

Covid er ganske enkelt en gigantisk presse-etisk og helse-etisk skandale!

Det finnes ingen vitenskapelig grunn for å masse-vaksinere en hel befolkning – gammel som ung – for en smitte de fleste av oss ikke merker, hvor dødeligheten er 0,12% og hovedsakelig rammer eldre over 84 år med underforliggende sykdommer.

Vi snakker fortsatt om vaksiner som er særdeles risikofylt og dødelige, og som vi IKKE vet langtidskonsekvensene av!

Vitenskap kan aldri innhente et virus som stadig muterer – å bli tvunget til å la seg vaksineres med en farlig vaksine hver tredje måned eller 2 ganger i året, for å kunne reise – er hinsides all galskap. Myndighetene prøver å indoktrinere oss til å tro at (tvungen) vaksine skal gi oss friheten tilbake. Men sannheten er at dette er å påtvinge oss et helsediktatur som er det motsatte av frihet – dette kan vi ikke tillate.

Frihet kan kun komme ved at myndighetene nå gjør retrett; det vil si åpner opp samfunnet og lar viruset gå sin gang som før og lar vaksiner være et frivillig valg som med alt annet. Myndighetenes håndtering har kostet samfunnet dyrt, ikke bare økonomisk – men også menneskelig. Svært mange har dødd av andre sykdommer og vaksinen for den sags skyld, og på toppen av det hele kommer økt selvmord, depresjoner og dårligere helse både mentalt og fysisk i befolkningen. Våre eldre har dødd i ensomhet, og barn og unge isoleres.

Og for hva – selv vitenskapen er enig i at det å videreutvikle et naturlig immunforsvar hvilket vi har gjort i over 200 000 år er uslåelig! Spesielt når det gjelder en ufarlig smitte som de fleste av oss allerede har et meget godt immunforsvar mot. Så hvorfor lar vi myndighetene som består av inkompetente og uopplyste folk – som folk flest – nekte våre egne barn å utvikle det samme immunforsvar som vi selv fikk utvikle da vi var barn?

Myndighetene vil med dette gjøre våre barn om til fremtidige slaver av medisin- og vaksineindustrien fordi de ikke får utvikle eget immunforsvar – dette må aldri skje! Vi må stoppe nå!

Igjen, dette er den største helsepolitiske skandalen i historien – foreldre kan rett og slett ikke tillate myndighetene å ofrer folk sine barns fremtidige helse på denne måten. Foreldre skal BESKYTTE sine barn og sørge for at de får utvikle seg fritt og får best mulig, naturlige oppvekstvilkår – ikke levere dem som forsøkskaniner til en industri! Vi må også slutte massetesting av barn og ungdom, for dette er også et overgrep som er totalt unødvendig og som ikke har noe vitenskapelig dokumentert nytteeffekt!

Når det gjelder vaksinepass for en vaksine som ikke hindrer smitte, så vil jeg gjerne få tilføre dette; – vi har brukt flere hundre år på å utrydde rasisme og diskriminering – men nå er det plutselig helt legitimt å diskriminere friske, sunne og fornuftige mennesker som stoler på eget immunforsvar?

Hva hendte med sunn fornuft? Vaksinen hindrer ikke smitte, du kan fortsatt både bli smittet og smitte andre, og du kan fortsatt dø av sykdom eller av vaksinen for den saks skyld. Vaksinen kan formilde et eventuelt sykdomsforløp for den enkelte om en blir syk, den virker altså (muligens) på det individuelle plan – å stenge friske mennesker ute fra resten av verden fordi de IKKE vil la et menneskeskapt, farlig og lite utprøvd substans sprøytes inn i egen kropp og med det gjøre seg selv til en prøvekanin til inntekt for en av verdens største milliardindustrier kan ikke forsvares med bruk av ord – kun ved misbruk av makt.

Vaksiner skal ALLTID være et fritt valg, UTEN strafferestriksjoner! Hvis ikke mister vi både demokrati og våre menneskerettigheter – og blir et diktatur!

Vi må aldri glemme historien. Verdenserklæringen om menneskerettigheter ble etablert etter andre verdenskrig som et resultat av de grusomme overgrepene mot sivilbefolkningen. Artikkel 1. sier følgende; – Alle mennesker er født frie og med samme menneskeverd og menneskerettigheter.

Så spørsmålet er, hvorfor lar vi oss skremme av medias ensidige og fordummende overskrifter? Fordi vi digger brød og sirkus? Vi VET at dette er ren skremselspropaganda! Vi VET at media ikke gjør jobben de er satt til å gjøre, som nemlig er å undersøke fakta og legge frem dokumentasjon. Vi VET at Norge ikke kan sammenliknes med andre land, i hvert fall vet alle som har fullført barneskolen dette, med unntak av landets journalister.

Så hvorfor lytter vi ikke til fagfolk, forskere, spesialister og leger som roper et høyt VARSKU både mot tiltakene og vaksinene i stedet?

Nedover i Europa demonstrerer millioner i gatene, mens naive og lite opplyste nordmenn sitter med luen i hånden og nikker til Høie og Nakstad, mens Erna derimot – har skjønt det – hun driter i det hele og gjør som hun vil. Hun bryter de bisarre reglene, mens vi andre – folket – blir straffet hardt!

Si meg – er vi alle vaksinert for bruk av sunn fornuft? Og nå skal tiltakene nok en gang forlenges – og det grunnet en “skrekkelig farlig” smitte de fleste ikke en gang merker de har, med en dødelighet under 0,12%, og hvor lenge da?

Til alle er konkurs? Eller til de fleste gamle har dødd i ensomhet? Eller til våre barn som vi har skremt liv-driten ut av – ikke lenger klarer å stå imot en enkelt, liten forkjølelse fordi kroppen ikke lenger er naturlig resistent?

Eller til selvmordstallene har steget til 1000 i året?

Her er utdrag fra Aftenpostens artikkel, les den og bruk sunn fornuft – nok er faen meg nok. “FHI anslår nå at risikoen for å dø av korona er 0,12 prosent når vi ser på befolkningen som helhet. For personer under 39 år er risikoen helt nede på 0,0022 prosent, ifølge FHIs siste risikovurdering.

Siden dødstallene i Norge har vært så lave, har helsemyndighetene i stor grad basert seg på tall fra utlandet. I mai anslo FHI en dødelighet på 0,5 prosent. Det baserte seg på studier fra USA, Italia og Tyskland. Helsemyndighetene viste også til kinesiske data, som hevdet at dødeligheten var hele 1,38 prosent.

I oktober nedjusterte FHI anslaget i Norge til 0,31 prosent. Det gjaldt personer i Norge som ble smittet mellom februar og oktober. Nå viser dødeligheten seg å være enda lavere. For perioden juni til november er dødeligheten mer enn halvert til 0,12 prosent, ifølge FHI.

Små tall. FHIs anslag påvirkes også av at sykehustallene og antallet dødsfall er relativt lave. I perioden fra juni til november som FHI har vurdert, har det bare vært meldt om 85 dødsfall i Norge.

På den andre siden testes langt flere. Antallet som tester seg, er mangedoblet siden i vår. Det skulle tilsi at tallene er mer sikre nå. Pandemien har vist at både eldre og personer med hjertesykdom, lungesykdom, kreft, fedme og diabetes rammes hardere.

– Det kan være at generell skrøpelighet forklarer mer av dødsrisikoen enn alderen», skriver FHI.

95 prosent hadde kronisk sykdom. Medianalderen blant dem som har dødd med covid-19 i Norge siden pandemien startet, er 84 år. 87 prosent hadde registrert minst en underliggende kronisk sykdom.

Siden februar har det bare vært 17 av 313 dødsfall blant personer som IKKE hadde registrert noen underliggende kronisk sykdom. 90 prosent av alle dødsfall i Norge gjelder personer over 70 år.

«Beskjeden sykdomsbyrde» i Norge i høst. FHI konkluderer med at koronapandemien så langt har gitt «en beskjeden sykdomsbyrde» i Norge etter 1. juni. Hovedforklaringen er at Norge har klart å beskytte den eldre delen av befolkningen. Dermed er ikke sykehusene blitt overbelastet. En annen forklaring kan være at sykehusene er blitt flinkere til å behandle pasientene.

FHI sammenligner høsten med hva som vanligvis skjer i en typisk influensaepidemi. Da får Norge normalt rundt 5000 sykehusinnleggelser i løpet av fem–seks uker. 200 må på intensiv, og omtrent 1000 personer dør.”

Aftenpostens artikkel finner du her. Og har du et SNEV av sunn fornuft i omløp, begynner du nå å spre faglig baserte artikler, i stedet for all den dritten VG og Dagbladet forer folket med. Og husk; det er normalt å bli syk, og det er normalt å dø – spesielt når du er over 84 år. I mellomtiden må vi leve fullt og helt, og ikke la andre begrense oss uten at det er godt nok faglig dokumentert! Ha en fortsatt god dag! <3

…………..@……………

NÅ KUN 149,00 FOR EN REKKE VINKURS. LAST NED NÅ – SE NÅR DU VIL

Flere artikler om vin finner du her.

Innlegg om litteratur og mine bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

……….@………..

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Gratis vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.