Management & Health News

Har du sett covid-filmen? Og Faktisk.no tar faktisk helt feil!

Hvis ikke, er det kanskje en idé å ta en titt. Klikk på linken under og gi det noen minutter av ditt liv – så blir du kanskje litt klokere. Og ikke stol på Faktisk.no. Det er bare en gjeng med fireåringer som slenger ut udokumenterte påstander om hva som er riktig og ikke, som om de krangler om bøtter og spader og alle har rett – og Faktisk.no tar faktisk feil de fleste ganger noe folk flest for lengst har notert seg. Her kan du lese Viktig Vitens tilsvar til Faktisk.no som “liksom” har faktasjekket denne filmen, og så kan du jo vurdere selv.

Filmen forteller deg hva du bør vite om covid-19 og vaksiner som myndigheter og media IKKE forteller deg! Det finnes kanskje 20% oppegående mennesker som evner å tenke kritisk og tar seg bryet å finne ut mer enn hva de blir fortalt, og 80% som ikke gidder å undersøke noe som helst selv, og i denne filmen vil dere se årsaken til hvorfor de 20% ikke stoler på myndigheter og media – og det meget godt forklart – og det er fordi disse 20% faktisk GIDDER å følge med, de GIDDER å lese artikler fra fagfolk, leger, forskere og spesialister, mens folk flest leser “Slik får du bedre sex” i VG. Skjønner?

Så kjære ungdom – dere må ALLTID legge et skeptisk øre til hva dere blir fortalt, og det selv om det kommer fra media og myndigheter. Jeg håper dere ikke har glemt 2 verdenskrig! Og dere må ALDRI gi fra dere de menneskerettigheter dere er født med. ❤

Det som innføres nå, er et groteskt diktatur “kamuflert” som helsetiltak som ikke bare er direkte farlig for din egen helse (manipulering), men også vil endre hva dere kan og ikke kan gjøre (reiser/opplevelser) i fremtiden. Se filmen, og spre den til andre ungdommer, for det er dere ungdommen som er fremtiden.

Dere må ikke la dumme, naive og kunnskapsløse foreldre og gamle, maktsyke menn ødelegge den for dere. #FRIHET ❤

TIL HOLES BØKER – HOLES DIGITALE VINKURS – HOLES MALERIER

Artikler om vin finner du her.

Innlegg om litteratur og mine bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

……….@………..

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Gratis vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.