Management & Health News

The deleted documentary about Bill Gates

Vi lever i en skrekkfilm som kjøres i saktefilm. Og det er vi som spiller hovedrollene. Vi lar oss kue, en etter en, til vi er noe ugjenkjennelig, noe vi aldri trodde vi skulle bli – underdanige slaver. Og vi tillater det hele uten å løfte et øyebryn. Vel, om dette bare rammet oss selv, hadde det vært helt greit – idiotiske mennesker fortjener nemlig ikke bedre. Men dette rammer våre barn og deres fremtid. Vi kan altså ikke sove, men det gjør vi. Dokumentaren finner du nederst i dette innlegg – den bør få deg til å våkne om du ikke allerede har gjort det.

At vi lar våre rettigheter bli fratatt oss uten å stille et eneste kritisk spørsmål er ubegripelig og tragisk! Er dette virkelig arven vi skal gi våre barn? Et liv uten individuelle rettigheter? Skal vi bli et robot-samfunn som lever i konstant frykt for myndigheter og straff om vi ikke innretter oss, bøyer ryggen, ser ned i bakken og eksempelvis godta at autoriteter insjinerer oss med all faens umenneskeligheter for i det hele tatt kunne leve?

Å frata mennesker normale rettigheter fordi en ikke vil la seg vaksineres – som eksempel å fly, gå på en skole eller gå inn i en butikk – er ikke bare indirekte tvang, det er groteskt og inhumant. Skal vi virkelig utslette det menneskelige i oss, gi fra oss våre individuelle rettigheter og bli noe som bare adlyder autoriteter og makteliten?

Når vi godtar dette uten spørsmål, hva tror dere ikke våre barn må godta da – senere?

Folk bør nå begynne å innse at det ikke er covid-19 som er vår “fiende”, men myndighetenes tiltak. Ca 380 personer med snittalder på 82 år har pdd dødd MED ikke AV covid-19, og kun 40.000 mennesker av 2,5 millioner som er testet, har testet positiv, hvorav over 80% ikke merker noe som helst – hvilket er tall som bør få selv de sløveste til å omsider våkne og innse at det ligger andre ting bak de umenneskelige tiltakene!

For hvorfor skal vi isoleres og bures inne, slik at vi som normalt er – IKKE får utviklet vårt naturlige immunforsvar som er forøvrig er gratis – i påvente av farlige vaksiner som ikke er tilstrekkelig utprøvd og som inneholder alt faens dritt, og som koster hundrevis av milliarder og skal tvinges inn i kroppene våre?

Når naturen ordner dette helt naturlig som den alltid har gjort? Jeg håper folk skjønner at dette er både et ulogisk og farlig eksperiment!

Folk bør nå lese seg opp på vaksiner, hvordan den lages og sette seg inn i dets innhold, så de får en bedre forståelse for hva de sprøyter inn i seg. Folk bør også spørre seg om de syntes det er etisk og moralsk forsvarlig at barn i fattige land er prøvekaniner for denne kyniske industri. Og deretter bør folk lese seg opp på vaksineindustriens bakmenn – hvem er de, hvem kjenner hvem, hvilke organsisasjoner og bedrifter er de involvert i – og hva er hensikten? Å redde liv?

Det dør 18.000 barn av sult hver dag. Om nevnte mennesker, som eksempelvis Bill Gates virkelig vil redde liv, hadde disse mangemilliardærene gitt disse barna mat for lenge siden – i stedet sprøyter Gates disse barna full i syntetiske stoffer for å se hvordan de virker!

Vi kan ikke stole blindt på det Nakstad, Solberg og Høie sier og uten å blunke gjøre alt de krever av oss. For hva om det er galt? Høie har ført befolkningen bak lyset flere ganger før, se bare på 2009 skandalen ref vaksiner som Høie med myndig røst stadig fremmet var “helt trygg” og som han mente alle burde ta.

Svineinfluensavaksinen. Myndighetenes anbefaling ga alvorlige bivirkninger. (Dagbladet) Har betalt 233 millioner i erstatning for svineinfluensavaksinen. Tidligere helsedirektør sier at de ikke hadde nok tid eller tilstrekkelig med kunnskap om pandemien og vaksinen. Høsten 2009 anbefalte helsemyndighetene nordmenn å ta vaksinen Pandemrix mot svineinfluensa. Sju år etter har Norsk pasientskadeerstatning (NPE) betalt 233 millioner kroner i erstatning til pasienter som har fått bivirkninger av vaksinen. Narkolepsi er en sykdom som gir deg unormal trang for søvn, anfall som kan få kroppen til å kollapse og noen ganger hallusinasjoner, ifølge Norsk helseinformatikk.

Om folk tror vaksinen mot covid-19 skal redde verden, er de idioter. I Norge har ca 380 personer med snittalder på 82 år har pdd dødd MED ikke AV covid-19, rundt 40.000 av 2,5 mill testede hatt covid-19, ca 80% merker overhode ingen ting, og under 20% får milde og/eller få symptomer, mens en liten promille blir skikkelig syk. Kilde FHI.

Dette er de vanligste reaksjonene Biontech/Pfizer har dokumentert av vaksinen. Dette er bivirkningene av koronavaksinen. Hodepine, vondt i musklene og mye annet. Vær forberedt på at den nye vaksinen merkes. Ekspertene mener det er bra. Smerten viser at vaksinen virker, er budskapet. (NRK)

Smerte ved injeksjonsstedet: 84,1 prosent.

Slapphet/utmattelse: 62,9 prosent.

Hodepine: 55,1 prosent.

Smerte i musklene: 38,3 prosent

Kuldefølelse: 31,9 prosent.

Leddsmerter: 23,6 prosent.

Feber: 14,2 prosent.

Kvalme: Opp til 10 prosent.

Tydeligvis en vaksine tilpasset idioter, eller hur? For er det ikke bedre å la naturen gå sin gang, spesielt når en vet at over 80% av de smittede ikke merker noe som helst?

Det finnes altså ikke én eneste fullgod forklaring på å stenge ned hele verdenssamfunn i påvente av en vaksine som liksom skal redde oss mot noe som er så lite farlig som covid-19. Tallenes tale er klare, og selv ikke Nakstad og Høie kan lyve seg bort fra matematikk!

Dette marerittet vil bli verre – for covid-19 er en døråpner for en fremtid ingen av oss ønsker for våre barn. Om ikke folk nå våkner opp og verner om sine individuelle rettigheter som er retten til å tenke selv og ta egne beslutninger basert på egen kunnskap og erfaring NÅ, så er det takk og farvel til et normalt menneskelig liv slik vi kjenner det – for våre barn.

Vi kan ikke lukke øynene! Vi må ikke tro at alt det autoriteter og myndigheter sier er riktig – for hva om det er galt? Vi kjenner historien, alle vaksineskandalene, naturødeleggelser, utrydninger av dyrearter, lobotomering og forskning på levende mennesker og dyr, kriger og faenskap, og mer. Storting og Regjering er bare folk som deg og meg, og vi kan om vi gidder, erverve oss samme kunnskap og muligens mye mer – så hvorfor skal vi la disse menneskene bestemme over våre liv, om vi mener deres beslutninger ikke er godt nok faglig begrunnet?

En hel verden full av leger og forskere skriker nå opp om at tiltakene er feil – tiltakene er direkte destruktive på alle plan – men de blir sensurert – søk dette opp selv!

Hvorfor skal vi la dem frata oss våre menneskerettigheter helt uten videre? Frihet til å ta egne individuelle beslutninger basert på egen kunnskap og erfaring? For vi får dem neppe tilbake. Når det “kollektive” settes foran individets rettigheter, har individet tapt – og vi får et angiversamfunn basert på frykt. Vi har sett det mange ganger før. Igjen vil jeg nevne 2. verdens krig.

Å kreve at vi kun får lov å være 10 mennesker sammen i julen i to av dagene uten å legge frem dokumentasjon på at dette faktisk er strengt nødvendige tiltak – altså krisetiltak i en meget alvorlig situasjon der vi står over en trussel som kan utslette hele verdens befolkning på kort tid – når fasiten ref covid-19 er nevnt over her, er bare idioti. Med hvilken rett kan de kreve dette?

Og hvorfor stenges så hele samfunn ned i påvente

Se videoen under – og del den!

The deleted documentary about Bill Gates

THE DELETED DOCUMENTARY ABOUT BILL GATES

……

Les gjerne;

Ulovlig koronatiltak – begrensing på fem personer. Dette er et massivt inngrep i privat- og familielivet.
Flere barn vil kunne dø av korona­restriksjoner enn det totale antallet koronadøde, viser ny forskning
WORLD DOCTORS ALLIANCE
Helseskadelig å bruke masker
Ofre for corona-skolen: 14.026 elever mistet undervisning de har krav på
The Great Barrington Declaration. As infectious disease epidemiologists and public health scientists we have grave concerns about the damaging physical and mental health impacts of the prevailing COVID-19 policies, and recommend an approach we call Focused Protection.
La oss ta debatten av coronatiltakene
Tiltakene mot korona er ute av proporsjoner

…..

Om denne bloggen; bloggens eier heter Trude Helén Hole. Hole er kjent som Norges mest hardtslående blogger ifølge Nettavisen og Norges beste jenteforfatter ifølge Dagsavisen. I tillegg er hun Norges kuleste sommelier, sies det. Hennes bøker og vinkurs finner du her og mer om hennes forfatterskap finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

Til Holes forfatterside og tilbakemeldinger fra media

Gratis vinkompendium og digitale vinkurs – klikk her

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

My Books – You Tube – Modeling – Vinkurs– Referenses – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

You will find my English company site right here and click here for my English Author site. For translation of this text – then click to the right.