Art & artists Books & Literature News Wine

Nå kan du kjøpe mine malerier

Har du en vegg som trenger litt farge og kjærlighet i hjemmet ditt eller på hytten? Du kan selvsagt gå på Ikea og kjøpe et bilde i likhet med tusenvis av andre som da har akkurat det samme bildet som deg i sine egne hjem, men litt kulere er det vel å kjøpe et ekte maleri, eller hur? Et maleri som er helt unikt og bare er ditt. Å kjøpe et maleri kan også være en god investering, for maleriet kan muligens øke i verdi og du kan tjene penger på det om du vil. Det er ganske kult. Å gi et maleri i gave til en du er glad i, er også ganske kult.

Jeg heter Trude Helén Hole og jeg er journalist, sommelier, coach, modell, kurs-og foredragsholder og eier av denne blogg. I tillegg er jeg trolig Norges mest standhaftige og hardtarbeidende forfatter og forlagseier. I tenårene var jeg en meget kreativ og habil tegner og kunstner. Favorittfagene mine var blant annet foto, naturfag og sløyd, og ikke minst form og farge. Ja, ganske enkelt alt som innebar å skape noe. 

Nå har jeg børstet støv av malerkostene og maler bilder inspirert av årstider og naturens skiftende humør, samt bransjen jeg arbeider i – nemlig vinbransjen. Her er et knippe malerier som nå er lagt ut for salg, en del er allerede solgt og flere finner du i Feather Book hvor du også bestiller bildene – og hvorfor ikke gi et maleri i gave?

Flere andre kule kunstnere finner du her.

…..

Om denne bloggen; bloggens eier heter Trude Helén Hole. Hole er kjent som Norges mest hardtslående blogger ifølge Nettavisen og Norges beste jenteforfatter ifølge Dagsavisen. I tillegg er hun Norges kuleste sommelier, sies det. Hennes bøker og vinkurs finner du her og mer om hennes forfatterskap finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

Til Holes forfatterside og tilbakemeldinger fra media

Gratis vinkompendium og digitale vinkurs – klikk her

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

My Books – You Tube – Modeling – Vinkurs– Referenses – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

You will find my English company site right here and click here for my English Author site. For translation of this text – then click to the right.