Books & Literature News

Mens Solberg, Vedum, Jensen og Støre snakker om PINNEKJØTT, sliter Mustafa seg gjennom hver ENESTE dag

Si meg; er alle dere politikere med unntak av SV fullstendig DØV og BLIND for Mustafa Hasan saken? Eier dere ikke skam? Mens Erna Solberg, Trygve Slagsvold Vedum, Siv Jensen og Jonas Gahr Støre snakker om PINNEKJØTT, sliter Mustafa seg gjennom hver ENESTE BIDIGE dag, minutt for MINUTT – med frykt for sin usikre fremtid – en redsel Mustafa har levd med i over FEM år nå, en tapt ungdomstid og et liv i utrygghet. Takket være UNE og dere!

Tror dere Mustafa har sovet godt disse fem årene? Har dere glemt de fullt bevæpnede politistyrkene dere gjentatte ganger har sendt på hans dør midt på natten?

Det er på tide at dere politikere nå begynner å gjøre jobben dere er satt til å gjøre – en forøvrig meget godt (over)betalt jobb som betales av oss skattebetalere – og med det gjør det ENESTE RETTE i denne sak og SLUTTER å oppføre dere som REALITYKJENDISER som kler dere ut som KLOVNER og stiller opp på FESJÅ der temaet er pinnekjøtt eller ribbe til jul. Det er forunderlig at dere ikke har mer vett enn som så!

Hva med Soria Moria, og barn og unge som Mustafa? Er et ribbestykke på en tallerkenen viktigere?

Har dere ikke fått med dere at UNE stadig gjør saksbehandlingsfeil og fremmer URIKTIGE påstander i media i Hasan saken? Har dere ikke lest Mustafa´s egen tekst i Aftenposten? Kjenner dere ikke til de LOVER OG REGLER dere selv har fattet, underskrevet og skal forvalte? Eier dere overhode ikke selvrespekt og integritet?

Skal dere ikke ta tak i Mustafa Hasan saken og Soria Moria? Skjønner dere ikke at for hvert MINUTT dere snakker om poteter og kålrabi, så lider Mustafa i stillhet og barn i Soria Moria forvitrer i fortvilelse?

Er dere totalt TONEDØV for hva som skjer rundt dere? Folket, ja – de over 100 000 mennesker som skriker om rettferdighet for Mustafa, hører dere ikke noe som helst? Hører dere ikke hva vi ROPER? Er det morsommere å ikle seg i nisse-genser og snakke tull på TV?

I så fall ber jeg dere fratre samtlige stillinger ASAP – for vi har ikke valgt dere for å sette pinnekjøtt og kålrabi på den politiske agenda.  

Barns rettigheter, helse, sikkerhet og fremtid bør alltid komme først! «Likhet for loven, likebehandling og forutsigbarhet i saksbehandlingen er våre beste rettesnorer i saker som har så store konsekvenser for menneskers liv», skriver VG. I denne sak har ikke UNE praktisert noe av nevnte – tvert om! Våre stortingsrepresentanter og UNE tråkker i realiteten over lik for å følge «regler» som bryter med blant annet;

  • FNs Barnekonvensjon
  • Norges 5 årsregel
  • Asylavtalen/forskrift §8-5
  • Og ikke minst Utlendingsloven §38, «Oppholdstillatelse på grunn av sterke menneskelige hensyn eller særlig tilknytning til riket»

I Norge kan 31 barn plasseres under Utlendingsloven §38. Mustafa er den av disse som har bodd her lengst – å kaste ut barn som har bodd i Norge i mer enn fem år, og spesielt Mustafa med alt det den Norske stat har utsatt ham for – er inhumant, forkastelig og uverdig. Regler bør aldri settes foran medmenneskelighet og sunn fornuft – og spesielt ikke barns rettigheter, helse, sikkerhet og fremtid!

At denne sak har vekket et så stort engasjement i Norge er innlysende. De fleste ser at dette er en grov urett mot barn som ikke kan fortsette! Det er på tide at Norge nå innretter seg de avtaler de har signert og begynner å opptre som et trygt demokrati som setter barns rettigheter, helse, sikkerhet og fremtid i første rekke – og slutter å opptre som et kynisk diktatur som tråkker på nevnte!

Erna Solberg, Trygve Slagsvold Vedum, Siv Jensen og Jonas Gahr Støre bør la ribben ligge og lære seg å prioritere!

Nok er pokkeren meg nok!

Send Mustafa følgende beskjed: Kjære Mustafa, vi beklager på det sterkeste den URETT staten Norge har gjort mot deg og din familie. Selvsagt er du velkommen i Norge. Du er like norsk som dine klassekamerater som du har gått på skole med i 13 år nå – og alle oss andre. Du har bodd her i over tretten år og vi er lei oss for at vi har ødelagt fem av disse årene. Her får du julegaven din – Norsk Statsborgerskap. Beklager forsinkelsen. God jul, Mustafa!

Hilsen Norge

Og gjør det NÅ! Slik at Mustafa omsider kan senke sine skuldre, få sove om natten og begynne å glede seg til jul som alle oss andre – i stedet for å frykte den.

……….


Takk til SV og Rødt som har tatt denne saken seriøst. Min stemme går til dere ved neste valg!

Trude Helén Hole, forfatter og forlegger

Her er mailadresser til våre stortingsrepresentanter om flere ønsker å sende disse en mail for rettferdighet.

Signer gjerne oppropet Varig opphold for Mustafa Hasan (18) Over 100.000 har signert pdd.

Her finner du vår støttegruppe for Mustafa Hasan. Og her kan du kjøpe hans fantastiske diktsamling.

……..

Om denne bloggen; bloggens eier heter Trude Helén Hole. Hole er kjent som Norges mest hardtslående blogger ifølge Nettavisen og Norges beste jenteforfatter ifølge Dagsavisen. I tillegg er hun Norges kuleste sommelier, sies det. Hennes bøker og vinkurs finner du her og mer om hennes forfatterskap finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

Til Holes forfatterside og tilbakemeldinger fra media

Gratis vinkompendium og digitale vinkurs – klikk her

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

My Books – You Tube – Modeling – Vinkurs– Referenses – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

You will find my English company site right here and click here for my English Author site. For translation of this text – then click to the right.