News

Leseutdrag fra Lotte-Marie goes Down Under

We´re on! 🙂 Ila dagen publiseres Lotte-Marie goes Down Under som e-bok! Om du er lur, bestiller du den nå på featherbook.no og får den til halv pris og tilsendt på mail i ettermiddag. Her er en liten smakebit. Enjoy!

KAPITTEL 9

Klokken er 09:37. Jeg sitter på verandaen i badekåpe med begge beina krøllet innunder meg i stolen og med kaffekoppen i hånden. Stirrer tomt mot Harbour Bridge. Tenker på hvor utrolig rart livet er. Jeg dro til Australia for å leve ut mitt nye «jeg» og søke spenning på alle områder – og nå sitter jeg her og lengter tilbake til kjedelige Norge. Jeg tror ikke jeg er klar for å gå inn i denne bisarre verdenen, selv ikke med Hole. Men som vanlig var jeg litt for tøff i trynet i går kveld etter å ha blitt satt litt mer inn i saken, og etter å ha drukket et par øl til under middagen sa jeg at vi måtte finne ut av det. Sa at Hole og jeg var et team, ja, intet mindre enn et radarpar og at jeg selvsagt skulle hjelpe til. Nevnte ikke med ett eneste ord at jeg der og da syntes det hele virket usedvanlig erotisk, spennende og forlokkende. At jeg alltid har drømt å å gå pent og sexy kledt – og gjerne med maske sammen med andre som går pent og sexy kledt – og med maske. Det er noe usedvanlig pirrende, opphissende og sensuelt ved det hele. Tanken på å få oppleve noe slikt med selveste Australia-eliten på en fantastisk eksklusiv eiendom ute ved havet og ikke en kjip swingersklubb i en gammel bygård på Frogner med folk fra Geilo, fikk meg nesten å dette av stolen av begeistring. I dag derimot, er alt annerledes. I dag har jeg bare lyst å være vanlig turist. Ta vanlige kjipe turistbilder, legge dem ut på Instagram, sjekke antall «likes», spise pasta og drikke VB, ta litt bilder av maten også, og selvsagt ta et par turer til Bondi ettersom varmen ser ut til å holde seg hele uken. Jeg tenker tilbake til da jeg holdt på å drukne i de frådende bølgene og da jeg løp for livet nedover King`s Cross fordi jeg utga meg selv for å være noe jeg absolutt ikke er. Og nå skal jeg repetere hele fadesen? Leke et eller annet sammen med Hole i en hemmelig sosietet, der de har sex-orgier og dreper folk? Nei takk. Der går grensen.

– Har du fått tenkt deg om? Spør Barry. Han har overnattet, har vel nærmest flyttet inn og det er helt greit. Står nå i døråpningen med en kaffekopp i hånden. Søvnig og sexy. Jeg rister på hodet. Hole kommer ut og setter seg på stolen ved siden av meg, titter ned mot den fantastiske broen, tenker sikkert det samme som meg – at det er et fantastisk flott byggverk, snur seg så mot meg og rensker halsen for morgendis.

– Jeg vet du er bekymret, men jeg skal være med deg hele tiden. Vi skal bare spane. Det vil si at vi ikke skal gjøre noe som helst, kun observere.

– Jeg vet hva en spaner er, sier jeg lett bryskt, men vet egentlig ikke. Ikke helt i hvert fall. En spaner skal jo gli inn, på en måte. Være en del av det en spaner på.

– Jeg lover, det kommer ikke til å hende noe. Vi skal bare observere. Det kan jo være du syntes det hele er spennende, at når vi har sett nok og kanskje blitt litt inspirert – så kan du og jeg fortsette festen et annet sted. Bare du og jeg. Uten masker! Hole gliser nesten litt sleskt, tror han er morsom. Men han er ikke det. Jeg forholder meg stum, har ikke mer å si. Har sagt nei én gang og det får holde. Jeg var helt med i går kveld, men har ombestemt meg nå. Lå hele natten og tenkte på den jævlige perverse Matchmorderen. Frykten som nesten kvalte meg med en kald, kvelende klo. Ikke faen om jeg vil utsette meg for noe slikt en gang til. Og dette virker utvilsomt mye farligere.

Jeg kan dø!

Igjen!

Nope, ikke sjans i helvete!

Jeg vil ikke!

– Vel, da hører jeg med Ulrikka eller Becky, eller var det Vicky?

Boken laster du ned her.

…….

Om denne bloggen; bloggens eier heter Trude Helén Hole. Hole er kjent som Norges mest hardtslående blogger i følge Nettavisen og blant annet Norges beste jenteforfatter i følge Dagsavisen. Mer om hennes forfatterskap og bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

 TRUDE HELÉN HOLE

TIL  HOLES FORFATTERSIDE, BØKER OG MEDIA – KLIKK HER

GRATIS VINKOMPENDIUM OG ONLINE VINKURS – KLIKK HER

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Holes bøker – Holes TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Norges morsomste forfatter i følge media og lesere!
GraTis kompendium om vin (1)

Jo Nesbø