News

Polen forbyr pelsdyroppdrett

I dag har jeg lyst å videreformidle noen fantastiske nyheter til deg fra Anima! I natt vedtok det polske parlamentet et forbud mot pelsdyroppdrett. Den nye loven, som vil utfase landets mink- og revefarmer på bare ét år, fikk støtte fra et overveldende flertall i parlamentet. Hele 356 av 460 medlemmer stemte for!

Avstemningen i parlamentet kommer bare en uke etter at verdens største pelsfarm i Polen, ble avslørt for forferdelige og dypt kritikkverdige forhold for minkene. Se videoen som endret den politiske debatten om pels i Polen her

Polen er Europas nest største produsent av pels og forbudet vil spare mer enn fem millioner mink årlig for grusomme lidelser. Dette var en perfekt start på helgen for alle med hjerte for dyrene. I dag er det lov til å feire!

Ønsker du importforbud mot pels i Norge? Da trenger vi din underskrift!

Jeg vil skrive under

…….

Om denne bloggen; bloggens eier heter Trude Helén Hole. Hole er kjent som Norges mest hardtslående blogger i følge Nettavisen og blant annet Norges beste jenteforfatter i følge Dagsavisen. Mer om hennes forfatterskap og bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

 TRUDE HELÉN HOLE

Til Holes forfatterside og tilbakemeldinger fra media – klikk her

Gratis vinkompendium og online vinkurs – klikk her

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Holes bøker – Holes TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.