News

Myndighetenes og politiets overgrep mot befolkningen på Haramsøya

Jan-Erik Andersen «Demonstrant på Haramsøya ble arrestert av politiet».
Dette er vinklingen til NRK. At dette er et overgrep fra politiet og sikkert også et alvorlig angrep mot demokratiet, nevnes ikke. At politiet arresterer mannen fordi han befinner seg på egen grunn og demonstrerer mot det ferdselsforbuder som er tredd ned over befolkningen på Haramsøya, nevnes ikke.

NRK viser igjen at de er et organ for storkapitalen og vindkraftutbyggerne. De støtter den mafialignende opptreden til myndighetene i deres rasering av norsk natur til fordel for EU og storkapitalen, for å melke den norske økonomien.

På Haramsøya, slik som på Frøya og mange andre steder i landet vårt, ødelegges naturen, folket blir påført et betydelig tap både i form av tapte rekreasjonsmuligheter og livskvalitet.

Myndighetene nekter å avvente rettsapparatets dom i saken, da de vet at de vil tape. Hele saken stinker. Loven og forskrifter er brutt av staten selv. At Stortinget enstemmig har sagt at utbygginger som skal for retten skal settes på vent til rettsavgjørelsene er endelige, bryr ikke regjeringen seg om. De regner vel med at de vil bli umulig å rive ned noe som allerede er bygget opp

Vi har en folkefiendtlig regjering som har kneblet media. NRK styres av vindkrafttilhengere. Riksdekkende media eies av store mediehus som er på linje med storkapitalen. Det er Mafia som rir Norge nå. Nå må folket ta tilbake makten fra disse utbytterne. Vi må ta tilbake friheten slik som i 1945.

……………

Om denne bloggen; bloggens eier heter Trude Helén Hole. Hole er kjent som Norges mest hardtslående blogger i følge Nettavisen og blant annet Norges beste jenteforfatter i følge Dagsavisen. Mer om hennes forfatterskap og bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

 TRUDE HELÉN HOLE

Til Holes forfatterside og tilbakemeldinger fra media – klikk her

Gratis vinkompendium og online vinkurs – klikk her

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Holes bøker – Holes TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Norges morsomste forfatter i følge media og lesere!
GraTis kompendium om vin (1)