News

Arbeiderpartiet og det skitne spillet

I dag lar jeg ordet gå videre til gjesteskribent Marianne Dunlop som setter ord på det mange av oss tenker og føler rundt Arbeiderpartiet og Trond Giske. Denne hekseprosessen må etter min mening skrives inn i historien som Arbeiderpartiets største og mest frastøtende hekseprosess. Med det lar jeg ordet gå videre til Marianne Dunlop som beskriver det hele meget treffende.

AUF Trøndelag! Hvilket stakkarslig og slemt skue. Vanvittig pinlig. Fullstendig mangel på folkeskikk, hvem i allverden er hjernen bak å protestere mot et tilsvar fra talerstolen, fra et menneske som blir herset med så til de grader?

Hvilken avskyelig oppførsel av en umoden gjeng som nok ikke har noe i politikken å gjøre. Trond Giske må få fred nå, eller bring han for retten. Metoo kortet er velbrukt, og enhver idiot forstår hvorfor det siste «varselet» kom nå.

Skremmende, kalkulert og av skadefro. Dette er trakassering fra ende til annen. Jeg sier IKKE at Giske er uten skyld i noen av anklagene, men dette er vanvittig stygt gjort i en allikevel skitten og sutrete nominasjonsprosess. (Bring it on, dere som vet sannheten om dette, og bevis det er du snill.)

Vi er bare mennesker alle sammen, og uten en rettferdig dom, bør vi behandle hverandre med verdighet. Vi blir født i det øyemed å ta vare på hverandre og utvise godhet og tålmodighet. Det hyles og påstås så mye, hva om det var deg eller en av dine nærmeste – hadde det vært like greit?

Dette er folkedomstol på sitt verste. Og nei, jeg forsvarer ikke trakassering av hverken kvinner eller andre. Marianne Dunlop.

…….

Om denne bloggen; bloggens eier heter Trude Helén Hole. Hole er kjent som Norges mest hardtslående blogger i følge Nettavisen og blant annet Norges beste jenteforfatter i følge Dagsavisen. Mer om hennes forfatterskap og bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

 TRUDE HELÉN HOLE

TIL  HOLES FORFATTERSIDE, BØKER OG MEDIA – KLIKK HER

GRATIS VINKOMPENDIUM OG ONLINE VINKURS – KLIKK HER

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Holes bøker – Holes TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Norges morsomste forfatter i følge media og lesere!