Management & Health News Sex & Relationships

Om maskuline og feminine energier

Vi blir jo alle påvirket av de vi omgås på godt og vondt, og dette gjelder også det annet kjønn. Om jeg treffer menn som er veldig “tøffel”, for å bruke et dumt uttrykk, bruker jeg mer av mine maskuline egenskaper og energier både i gjøremål og i relasjonen med vedkommende. Og omvendt – møter jeg en mann som er trygg på sin egen maskulinitet – blomstrer mine feminine kvaliteter. Jeg foretrekker denne varianten. Hva med deg?

Se video og tenk litt etter; hvordan er vi overfor partneren vår og hvordan opplever vi ham/henne?

Flere artikler om sex og samliv finner du her.

Flere artikler om vin finner du her.

Innlegg om litteratur og mine bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

……….

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Gratis vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Norges morsomste forfatter i følge media og lesere!