Adventure & Travel News

Nå kan barnefamilier og enslige i Bergen feire jul på Fjord Lines skip!

I julen dukker det stadig opp gledelige tiltak både fra enkeltpersoner og bedrifter. Bor du i Bergen, så tilbys eksempelvis barnefamilier og enslige å feire selveste julaften på Fjord Lines skip! Det er Robin Hood Huset og Kirkens Bymisjon som sammen med Fjord Line ønsker å gjøre julehøytiden litt hyggeligere for dem som har dårlig råd eller er ensomme. Derfor inviterer de til en koselig sammenkomst med deilig julemat fra klokken 12.30 til 16.00 julaften. Da ligger nemlig MS Bergensfjord til kai i Bergen.

Skjermbilde 2019-12-17 kl. 11.26.21

Daglig leder i Robin Hood Huset, Marcos Amano, er takknemlig for å kunne være med på å arrangere noe for barnefamilier og enslige på ettermiddagen selve julaften.

– Robin Hood Huset har alltid holdt åpent på formiddagen julaften, så også i år, det er godt å kunne tilby noe også på ettermiddagen sammen med en samarbeidspartner som Fjord Line, sier han.

Dette skjer om bord:

Julebuffet i Commander Buffet
Kake, kaffe og mineralvann i Commander Buffet
Besøk av julenissen

MS Bergensfjord ankommer Bergen 12.30 julaften. Da er de ansatte om bord klare til å ta imot gjester fra klokka 12.30 på julaften. Selve feiringen om bord varer til klokken er 16.00.

– For mange er julen ekstra vanskelig om man har dårlig råd eller er ensom, det å kunne spise et hyggelig måltid i fine omgivelser sammen med andre på julaften betyr mye. Også er det nok mange som gleder seg til at nissen kommer, sier Amano.

Dette er et rusfritt arrangement der hovedhensikten er å gi dem som er alene i julehøytiden en hyggelig feiring sammen med andre med alt som hører julen til. Åse Christiansen, tiltaks-og prosjektleder avdeling Oppvekst og Mangfold i Kirkens Bymisjon, forteller at de allerede har fått utrolig mange fine tilbakemeldinger fra gjester som vil komme julaften.

Les mer om arrangementet her og god jul! 🙂

……….

Vil du gi BØKER eller VINKURS til jul, finner du det her.

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

GRATIS vin-kompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Trude Helén Hole!-kopi 7