Books & Literature News

Årets morsomste julegave!

Eller hvorfor ikke kjøpe den til deg selv? Dette er historien om en kvinne, syv menn og en hest – en utradisjonell, “hysterisk morsom,” sies det, og banebrytende bok med innhold som omfavner politikk, kjendiser, sex, kjærlighet og hat. Rød tråd er 7 menn som har påvirket forfatteren og forholdene er beskrevet med påfølgende konklusjoner. Forfatteren skildrer også flere nervepirrende episoder der døden har vært faretruende nær. Boken er skrevet med høyt tempo, mye utleverende humor og særdeles mye ironi som er forfatterens varemerke. Boken er meget godt likt av både menn og kvinner, og kan bestilles her– så har du den før jul!

The Story omslag

ANBEFALINGER

“Fikk gode latterkuler allerede på de første sidene! Helt i min smak. Herlig befriende og strålende litteratur. Latteren sitter løst – storyene får meg i godt humør, men også til å tenke etter. Ble helt rørt til tårer av kapittelet om drapsmannen, men jaggu spennende lesning – hvem behøver krimbøker når en forteller fra det virkelige livet… Så jævlig sterkt (og gøy!) at forfatteren har så god survival-evne. Hun kunne lett blitt spesial-agent med sin skarpe hjerne og suverene fysikk.

Her er både høy underholdningsverdi OG ETISKE VERDIER! Boken blir bare bedre og bedre. Forfatteren fremstår som avansert. Helt unik på denne planeten! Får virkelig bare økende sympati og respekt for henne på alle plan! Hennes flotte friske stil er det INGEN som har. Når jeg tenker på det, er jo hun mye mer Pippi enn Pippi selv… helt reell, smart – sterk, og med komplett integritet… Gøy å møte og lese om en kvinne som faktisk er så dyktig og uavhengig som denne forfatteren, som fortjener mange lesere.” Grunde Avharstveit, Sverige 20.3.2018

Nå kan jeg ikke anmelde alle bøkene til Trude. Har ikke lest alle enda. Men skriver hun like bra som i The Story. Vel, da kan de trygt anbefales. Det er sjelden, …eller jeg har aldri ledd så mye av en sånn sensuell innlevd selvbiografi. Kan absolutt anbefales. Morsom, pirrende og brutalt ærlig. Terningkast 6!” Rune Chr. Tollefsen

“Anbefales! Har lest boken, og kan absolutt underskrive på at den er både morsom, utradisjonell og ikke minst, forfatteren slipper deg helt innpå seg selv og sitt liv. Løp og kjøp!” Terje Storm Unhjem

“The Story er nettopp det – en historie! Velkjente Trude Helén Hole syr sammen hendelser fra sitt eget liv til en spennende, morsom, provoserende, underfundig og underholdende bok. Hun rir, skyter fra hoften, hytter med neven og tar oss med på sine turer gjennom livet; både opp og ned. Når en tøff og uredd forfatter forteller gode og sterke historier blir resultatet svært lesverdig!” Tanum

“Kjære Trude. Jeg har fulgt med på deg og dine sprell på sosiale medier i ca sju år nå. Er eier av 4 av dine bøker. Jeg har virkelig sansen. Min favoritt så langt er The Story!” Øyvind Janbu Berg

“Jeg har lest boken din! Du skriver helt herlig og rett frem. Når jeg leste kunne jeg høre stemmen din. Noe av det var sterkt. Du er virkelig unik Trude! Hvordan har du hatt det etter utgivelsen? Må jo bli litt utladning. Heier på deg!” Trine Lise Jagge

“Velskrevet og morsom. Humret meg igjennom hele boken.” Åge Grønning

“Hysterisk morsom bok, ler så jeg gråter. Milevis fra Goethe som jeg også liker.” Lasse Østervold

“Terningkast 6.” Torild Andersen

“Er halvveis. Hittil svært spennende og morsom, og ikke minst ærlig.” Birthe Johnstad Gjerde

“Du skriver feiende flott og jeg vil anbefale dine bøker videre!! Gleder meg til neste bok.” Maiken Birgitte Rabben

“Trude! Nå har jeg lest ferdig boken din, klarte ikke å legge den fra meg, og jeg sier bare Wow! For en underholdende og levende bok. Den er befriende ærlig og har en herlig humor. Det var en sterk lesning med mye alvor og masse humor. Kjente en del igjen. Du er virkelig dyktig, tøff, rå, morsom, uredd og ikke minst EKTE! Helt fantastisk! Stolt av deg! Masse masse lykke til videre med nye spennende prosjekter i fremtiden! Jeg heier på deg!” Klem fra Kjersti Meidell

The Story – hun er ikke den du tror

Hysterisk morsom bok, ler så jeg gråter. Milevis fra Goethe som jeg også liker. Lasse Østervold / Velskrevet og morsom. Humret meg gjennom hele boken. Åge Grønning / Svært spennende og morsom, og ikke minst ærlig. Birthe Johnstad Gjerde / The Story kan trygt anbefales. Det er sjelden, …eller jeg har aldri ledd så mye av en slik sensuell selvbiografi. Kan absolutt anbefales. Morsom, pirrende og brutalt ærlig. Terningkast 6! Rune Chr. Tollefsen

229.00 Kr

Du finner e-bokutgaven her.

Coverfoto: Gro Storteig

Forfatter: Trude Helén Hole

Normalpris kr 295.- Inkludert porto og emballasje på kr. 95.-

Vil du gi BØKER eller VINKURS til jul, finner du det her.

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

GRATIS vin-kompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Trude Helén Hole!-kopi 7

This slideshow requires JavaScript.