News

Årets beste julegavetips: Seven Worlds, One Planet, Live in Concert, Oslo!

Å gi “ting” folk egentlig ikke trenger og som er med på å forsøple planeten vår, er jo en klassisk julegave. Men det som vanligvis står høyest på ønskelisten, selv om det kanskje ikke sies høyt, er jo tid og samvær med hverandre, og små og store opplevelser for liten og stor. I forrige uke kom jeg over Seven Worlds, One Planet – Live in Concert, Oslo, som jeg tror kan bli årets kuleste julegave!

Ta gjerne en titt på traileren over. Som aktiv natur- og dyrevernforkjemper gjennom et langt liv, og som en “nerd” som simpelthen elsker dyreprogrammer, spesielt på BBC – kommer jeg selvsagt til å bestille billetter til meg og mine, og også som julegave – for dette vet jeg blir en unik opplevelse! 

Seven Worlds, One Planet – Live in Concert er altså mitt julegavetips til deg. 

Her er mer info; Seven Worlds, One Planet – Live in Concert: Velkommen til en kveld med BBC-fotografenes praktfulle bilder, akkompagnert av Hans Zimmers mektige musikk – fremført av et filharmonisk orkester i toppklasse i Oslo Spektrum lørdag 2. mai 2020.

BBC Studios-serien “Seven Worlds, One Planet” har inspirert generasjoner og bidratt til å forme menneskers syn på planeten. Med sine fantastiske bilder bringer disse programmene jordens mirakler til seere over hele verden, og får dem til å reflektere over tilstanden til planeten vår.

Seerne blir tatt med på en episk reise, der utrolige krefter for millioner av år siden rev jordskorpen fra hverandre og skapte de syv kontinenter – hvert med sitt distinkte klima, topografi og unike fauna og flora. Reisen går gjennom syv verdener, hver med sin egen historie – fra de fargerike paradisene i Sør-Amerika til det uendelige utstrakte Asia, fra den islagte verdenen i Antarktis til den brennende varmen i Afrika, fra Nord-Amerika via Australia til vår umiddelbare nærhet; Europa.

Den unike reisen tar sikte på å åpne publikums øyne for en verden de tror de allerede kjenner – men en verden hvis virkelighet går langt utenfor grensene for vår fantasi.

Live-konserten med de spektakulære scenene fra TV-serien presenteres på en gigantisk 4K Ultra HD LED-skjerm, akkompagnert av et symfoniorkester. Musikken, som gir et emosjonelt bakteppe, ble skrevet av Oscar-vinneren Hans Zimmer og Jacob Shea og produsert av Bleeding Fingers Music. Det to og en halv times lange showet blir presentert av den kjente dokumentarstemmen Frode Stang. 

Velkommen til BBCs nye praktverk; Seven Worlds, One Planet – Live in Concert i Oslo Spektrum lørdag 2. mai 2020 – her er det bare å glede seg!

Billetter: Sitteplasser: 750,-/650,-/550,- (+ serviceavgift) Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge av voksen. Billettbestilling foretas via www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter). Gruppebestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no.

Vil du gi bøker eller vinkurs til jul, finner du det her.

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

GRATIS vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Trude Helén Hole!-kopi 7