News Reviews

Nytt i Feather Book Shop – Art by Artist!

Nytt i Feather Book Shop – Art by Artist! 

Skjermbilde 2019-09-06 kl. 10.30.12

Torbjørn Endrerud, bosatt på Ljan i Oslo, viste tidlig interessere for tegning og har i voksen alder utviklet dette til å omfatte malerkunst som i dag utgis under hans eget varemerke “tendart”. Endrerud er en nyskapende kunstner med særegen identitet. Som billedkunstner maler Endrerud med akryl og utstrakt fargebruk, og fremstiller malerier med et svært moderne utrykk innenfor pop-art sjangeren.

Motivene fremheves med artistiske skiller og rette linjer som gjør tend-art maleriene gjenkjennelige, spesielle og populære. Hans arbeid representerer ofte positiv energi samt det urbane, og gjenspeiler nåtiden med en touch av det sensuelle og moderne.

Se bilder og bestill her.

Thorvald Lund-Hansen maler klassiske figurative malerier med motiver av landskap, mennesker og dyr, gjerne med klare referanser fra kunsthistorien, dog med enkelte moderne elementer. Dette kan være en iPad, et klesplagg, et skateboard eller flystripe – små elementer som knytter tid og sted sammen.

Thorvald Lund-Hansen begynte å male oljemalerier som 14 åring – den unge kunstneren ble tidlig opptatt av lysets detaljer og hvordan lysets mangfoldig skaper forskjellige motiver og skiftende atmosfære i motivene. Få kunstnere i Norge har med like stort hell klart å gjenskape denne magien i sine bilder, som nettopp Lund-Hansen.

Galleri

Se bilder og bestill her.

To do or not to do, that´s the question!!

Da er det vel bare å ønske alle en riktig fin dag. Spre kjærlighet og glede!

Og ps, vil du lære om musserende vin kan du laste ned GRATIS kompendium her.

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (5)