News

Ødeleggelse av vår natur må STOPPE og få konsekvenser! #Miljøkriminalitet

Ødeleggelse av vår natur må STOPPE og få konsekvenser! For dette er miljøkriminalitet! Norske myndigheter og bedrifter selger ut Norge bit for bit og ødelegger vår natur for alltid, eksempelvis for å få strøm til Munchen! Er dette ok? Hvorfor kan ikke tyskerne sette opp vindturbiner i eget land? Se video under og les tekst fra Stadtwerke München.

Neues Jahr, neue Projekte – und Windkraft aus der Region Trøndelag in Mittelnorwegen: Gemeinsam mit dem kommunalen Energieversorger TrønderEnergi (Trondheim) treiben wir die Energiewende voran!

Dank der Kooperation heißt es dann bald: Mehr als 70 Prozent des Münchner Strombedarfs erzeugen wir in eigenen Anlagen und zwar Ökostrom. Damit sind wir unserem Ziel wieder einen großen Schritt näher, denn: Bis 2025 wollen wir so viel Ökostrom erzeugen, wie ganz München benötigt! 👍Alle Info dazu http://bit.ly/2VBVB8u

Norsk natur betaler gildet.

Skjermbilde 2019-09-07 kl. 09.50.08

Jeg oppfordrer alle til å boikotte Trønder Energi som ødelegger vår natur sammen med Stadtwerke München, og tilsvarende bedrifter. Beslutningstakere i stat og kommune som har besluttet nevnte og det jeg beskriver som miljøkriminalitet – burde etter min mening fratas sine stillinger og blitt stilt for en domsstol. Konsekvensutredning er et ord jeg savner. Det er fortsatt for mange ubesvarte spørsmål tilknyttet denne type energiutvinning og eventuell miljøgevinst kontra miljøkostnader.

Les også: Her spyler helikopteret bort et tykt lag med is. Ny metode for å fjerne farlig is på vindmøller. #Miljøvennlig?

Mange nyttige idioter – nå må vi våkne! På Harbaksfjellet startet diskusjonene om vindkraftutbygging på 90-tallet, da Line fortsatt var skoleelev. Lime Harbak, sauebonde fra Harbak i Åfjord er en av grunneierne som får inntekter av vindkraftutbygginga på Harbaksfjellet. Der innser hun at slaget er tapt, og kaller seg selv uvitende og nyttig idiot (som resten av oss i dette landet). Nå kjemper hun mot vindkraftutbygging andre steder.

Jeg likte ikke tanken på vindkraft på fjellet mitt, men jeg fulgte ikke med. Jeg trodde ikke det kom til å skje. Dessuten tenkte jeg at dersom det er godt for klimaet, skal ikke jeg stå i veien for det grønne skiftet, sier Line Harbak.

– Etter det har jeg lært. Nesten ingen forstår hva vi mister når vi bygger ned naturen. Ingen skjønner hvor vondt det er at fjellet og naturen blir ødelagt.

Igjen – hvorfor kan eksempelvis ikke tyskerne bygge vindturbiner i eget land?

Samler motstanden og vinden snur. Hun sier de gjerne må bygge vindkraft på områder der det allerede er gjort inngrep. Langs E6 for eksempel, bare det blir tatt hensyn til fugletrekk og iskast fra turbinbladene. Det er vindkraftverk i inngrepsfri natur hun er mot.

– Men det skjer noe nå. Motvinden kommer, sier hun og sikter til den landsomfattende folkeaksjonen Motvind som er under opprettelse. Les hele artikkelen her.

Vindkraft dreper. Nær 100 ørner drept på Smøla – nå venter mer vindkraft i fjell og kyst. Vindkraftverk utgjør enorme inngrep i naturen, og det er all grunn til å sette spørsmålstegn om hvor miljøvennlig vindkraftverk i norsk utmark er. Les artikkelen her. 

Vindkraftmotstanderne over hele landet mobiliserer og drar til Oslo i helga. Søndag er det aksjonsdag utenfor Stortinget. Vi kan ikke redde klimaet med å ødelegge naturen. Om du er enig i dette, må du møte opp. Dette er en kamp som angår oss alle, og spesielt våre barn.

Bli med og marker din motstand mot vindindustri i norsk natur!

Møt opp foran Stortinget 8. september! Tips din lokalavis og lokalradio om at du deltar! Kontakt bloggere, YouTubere, Instagrammere etc. og få dem til å fortelle om det som skjer! Det blir kunstneriske innslag fra kl. 10:00 – 12:45, og appeller fra kl 12:50.

T-skjorter og klistremerker mot vindkraft kjøpes her. Overskuddet går til kampen mot vindindustri. Mer informasjon om Markering mot vindindustri i norsk natur finner du her.

Sjekk også gruppen; Nei til vindkraftverk på Frøya.

To do or not to do, that´s the question!!

Da er det vel bare å ønske en riktig fin dag. Spre kjærlighet og glede!

Og ps, vil du lære om musserende vin kan du laste ned GRATIS kompendium her.

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Trude Helén Hole!-kopi 7

Time spent with good books is never wasted. (5)