Books & Literature Management & Health News Sex & Relationships

Årets Feelgood konferanse om livsmestring!

I 2016 kom jeg ut om en bok om selvmord, Når våren ikke kommer. I denne tar jeg for meg en del områder i livet som dessverre resulterer i tragiske utganger for mange mennesker. Livsmestring er derfor etter min mening noe som bør inn som skolefag, og av den grunn gir jeg i dag ordet til Svein Harald Røyne som holder foredrag om kunsten å leve og kunsten å tenke positivt. Her kommer litt informasjon om Årets Feelgood konferanse om livsmestring, skrevet av Svein Harald Røyne.

Bilde

Her kommer en invitasjon jeg håper av hele mitt hjerte at du sier JA til! Du er herved invitert til en fantastisk konferanse til støtte for Sykehusklovnene. Konferansens tittel er:

“Et helt halvt liv- vi ferier livet.” Dette er en konferanse om livsmestring.

Jeg er utrolig takknemlig for at noen av de mest fantastiske foredragsholderne som er blant de ypperste i Norge til å fortelle historier, berøre hjertene til folk, til å gjøre en forskjell har takket ja til å bidra på denne konferansen:

Bjørg Torhallsdottir – dronningen av livsglede. Marco Elsafadi – relasjonshøvdingen som alle elsker. Pellegrino Riccardi – kulturhøvdingen, som sier “you can trrrruuuust me”. Siri Abrahamsen – grunderen bak “Gleding” som sprer gleding landet rundt. Stephan Heidenstrøm – Rockestjerne. Svein Harald Røine – Mr. Modig himself, som elsker å inspirere mennesker til å la maskene falle og bli modigere i livene sine.

I tillegg vil det være en fantastisk hemmelig gjest og underholdning. Dette er personer som får deg til å le, til å gråte, til å føle en drivkraft av de sjeldne, til å finne mot, til å kaste deg ut på nye eventyr. Vi vil snakke om hva har vi lært så langt i livet, på godt, på ondt, morsomt og trist, galskap og fornuftig.

Bli med! Jeg håper du vil komme. Arrangementet starter kl. 08:30, men vi åpner dørene for registrering allerede kl. 08:00 Arrangementet avslutter kl. 16:00

Endelig rekkefølge på foredragene kommer etterhvert. Overskuddet vil som sagt gå til Sykehusklovnene! Hva er vel bedre enn å gi syke barn, latter, glede, mot og ikke minst HÅP!

Bakgrunn for arrangementet: I 2017 fylte jeg 50 år. Dessverre var det “helvetes-året” mitt. Det var året hvor alt kom samtidig for min nærmeste familie og meg. Skilsmisse, bilulykke, kreft, hjernesvulst, operasjoner og det som verre er.

Det var året det var vanskelig å holde seg oppreist og være AlltidPositiv. Det var derimot året da det var behov for å være MODIG.

“Man drukner ikke ved å få hodet under vann, man drukner hvis man forblir der.” Jeg druknet ikke. Ett svømmetak av gangen. Oppover. Mot solen, og jeg har endelig brutt overflaten. Jeg har nå hodet over vannet, og kjenner livsgledens oksygen fylle alle mine celler.

Følelsen av å være i live og med 50 nye år foran meg synes jeg skal feires som aldri før.

Hvordan kan jeg feire dette på en måte som virkelig gir glede?

Da kom jeg til å tenke på det som gir meg mest glede i livet, det er å gjøre noe for andre. Det er å være sammen med inspirerende mennesker. Det er å bygge relasjoner. Det er å le sammen. Det er å danse sammen. Det er å feire livet. Det er å ha håp!

Vi oppfordrer menn til å komme. Konferansen er 31.8 – og billetter finner du her.

Hilsen Svein Harald Røine.

……

Denne bloggen eies av Trude Helén Hole. Har du lyst å være gjesteblogger, send ditt innlegg til trude@newspirit.no

Artikler om vin finner dere her, og om bøker her – reiseartikler finner dere her og flere innlegg om ledelse, selvutvikling og helse finner dere her.

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

GRATIS vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Trude Helén Hole!-kopi 7