News

Innvandrere står bak nesten tre av fire grove voldshendelser – kast dem ut!

Kudos til TV2 som endelig leverer fakta! TV 2 har gått gjennom alle dommer der noen er dømt for grov kroppsskade og grov kroppskrenkelse i Oslo fra starten av 2018, og frem til i dag. Totalt 140 personer har blitt dømt det siste året. I dommene finner vi personer som har utført knivstikkinger, slag og mishandling, og ofre som er påført livsvarige skader, dype kutt og kraniebrudd. I en tredjedel av dommene har man sett at det er brukt kniv, glass eller flaske.

Skjermbilde 2019-02-26 kl. 07.17.51

Over to av tre er innvandrere. Det er stor overvekt av menn, og innvandrere er sterkt overrepresentert blant de dømte i grove voldshendelser. Av de 140 gjerningspersonene, har to av tre innvandrerbakgrunn. Innvandrere, som utgjør 33 prosent av Oslos befolkning, ifølge Statistisk sentralbyrå, er ansvarlig for 70 prosent av volden – dette er ikke greit!

Ikke overrasket. Voldsforsker Ragnhild Bjørnebekk er ikke overrasket og forklarer dette med at mange kommer fra kulturer der vold er mer utbredt.

– De er mer sårbare, de har opplevd mer traumer. En del av de kommer fra voldelige kulturer, og dette tar de med seg, sier Bjørnebekk.

“Det er ingen naturlig sammenheng mellom å ha opplevd traumatiske ting, til det å utøve vold selv. Det er mange som opplever traumer også uten å ha vært utsatt for krig, og mange med vanlig norsk bakgrunn er også traumatisert gjennom vold i oppvekst, voldtekt, ulykker, tap av nære osv. Posttraumatisk stress er noe mange bærer på uten at dette gir utslag i vold eller aggressiv adferd. Det må noe annet til! Jeg er lei av at det å utøve grov vold blir unnskyldt med å ha opplevd fæle ting selv. De fleste med vonde opplevelser utøver nemlig IKKE vold!” Skriver Kari Reine på FB, og jeg er helt enig.

13-åringer går rundt med kniv. Stortingsrepresentant og Osloborger Himanshu Gulati (Frp) peker på Oslo bystyre, og mener byrådsleder Raymond Johansen og byrådets innvandringspolitikk må ta skylden for den høye andelen innvandrere blant de voldsdømte.

– Dette er bare tøv, sier Raymond Johansen (Ap) til TV 2. – Innvandrerjenter gjør det godt i høyere utdanninger. Vi kan snu på det og spørre hvorfor det går så godt med integreringen i Norge, mener Johansen, som altså nekter å ta til seg fakta, og med det overlater oss til et stadig mer voldelig samfunn.

Han gjør ganske enkelt ikke jobben sin og bør gå.

Vi må innse at integrering har feilet. Det bør nå bli full stopp inntil vi har ryddet opp i nåværende situasjon – vår såkalte integreringspolitikk er totalt feilslått. Dette må politikerne nå ta innover seg – hvis ikke må de gå – for innvandring og den økende volden er en fare for rikets sikkerhet. Og nei – dette er ikke en klisjé! Det er nemlig ikke ok at vi foreldre ikke tørr å la våre ungdommer dra inn til hovedstaden av frykt for den stadig økende volden!

FRP er bare en flau og usynlig vits.

Tre av fire voldshendelser bør vi derfor i praksis spore tilbake til tafatte og uansvarlige politikere som Raymond Johansen som lukker øynene!

Innvandrere som begår grove vold – bør kastes ut! Det enkle er ofte det beste, dette trenger ikke være så vanskelig. Jeg har sagt det før og sier det igjen, alle bør være velkommen til Norge. Ved innreise bør det utleveres et dokument som skal gjennomgås ettertrykkelig, slik at vedkommende har mulighet til forstå innholdet i sin helhet og signere at dokumentet er forstått før innreise.

Dette dokumentet skal eksempelvis inneholde lover og regler, informasjon om kultur. likestilling, etiske verdier og hvordan et demokrati fungerer etc. Dokumentet må være tydelig på plikter; som integrering, lære norsk innen en viss tid og generell deltagelse i samfunnet (få seg jobb) – samt rettigheter.

Dokumentet bør være tydelig på at om en begår lovbrudd blir vedkommende umiddelbart utvist og med det følger også tap av rettigheter med umiddelbar virkning. 

Om det er slik at vi ved et enkelt tastertrykk kan frata norske borgere og pensjonister norsk statsborgerskap og trygderettigheter ved opphold i utlandet mer enn seks måneder i året i to eller flere år på rad – så bør det ikke være så veldig vanskelig å kaste ut kriminelle med umiddelbar virkning!

Del gjerne.

……

Ps, vil du bli med meg på vintur til Portugal og Italia, kan du sjekke det ut her. Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin dag. Følg drømmen din – for den kan bli så mye mer enn bare en drøm, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

GRATIS vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Trude Helén Hole!-kopi