News

Meget flott 5-roms leilighet i et av Askers mest attraktive boligområder kommer for salg

Oppsjølia 30b, Asker. Meget flott 5-roms leilighet i et av Askers mest attraktive boligområder. Leiligheten har gjennomgående høy standard og består av: entré, to store, flotte stuer hvorav en med utgang til vestvendt balkong og en med peis som varmer godt. Romslig og hyggelig kjøkken, tre koselige soverom og kontor i 2 etg, samt to store, innbydende bad, hvorav et med deilig boblebad. God takhøyde og store vinduer gir godt med dagslys i alle rom.

Her er Prospekt og Finn.no annonse.

Til boligen tilhører utvendig sportsbod, samt meget romslig garasje med automatisk døråpner og egen parkeringsplass. En del av boligen ble malt innvendig i fjor, og balkong ble malt og oljet sommer 2018. Romslig vestvendt balkong tilbyr herlig ettermiddagssol til langt på kveld. Om du ønsker deg et sosialt og aktivt friluftsliv eller et rolig og tilbaketrukket liv er det bare å velge – her får du begge deler.

I Oppsjølia bor du i et særdeles attraktiv, naturskjønt og barnevennlig boligområde, kun seks minutter fra Asker sentrum. Her vil du bo ski inn/out og med herlige lysløyper i alle retninger. Men bil bruker du 7 minutter til Vardåsen slalombakke hvor barn og unge kan boltre seg fritt og oppleve fart og spenning.

Foretrekker du skøyter under beina, finner du flotte skøyteløyper og hockeybaner på Nordvannet og Verkenvannet som betegnes som et vinterparadis beliggende kun fem minutter unna med sko på beina. Kort og godt; er du glad i å løpe, plukke bær og sopp, klatre og bade, og padle i kajakk eller å lage snøhule, gå på skøyter og langtur på ski om vinteren – har du virkelig kommet til rett plass.

Flere bilder fra vårt fantastiske område finner du her.

Om det frister med en forfriskende morgendukkert før frokost eller et herlig kveldsbad før vinen nytes på terrassen, gjør du dette i vakre Oppsjø som er fire minutter unna til fots – alt du trenger er badetøy og et håndkle. Vardåstoppen med fantastisk utsikt over speilblank fjord og et yrende Oslo, og med spenstige klatremuligheter for de som ønsker det – ligger kun en kort løpetur unna.

Føyka Idrettsanlegg og Risenga idrettspark med fotball, håndball, tennis- og skøytebane og ikke minst svømmehall med sklier og varmtvannsbasseng, ligger kun seks og ti minutter unna med bil. Er du glad i hester er det fire minutter å gå til stallen. I Oppsjølia vil du kort og godt bo trygt, rolig og godt, like ved skog, mark, bondegårder, barnehager, lysløyper, idrettsbaner, skoler og butikker og som nevnt badevann.

Badestrender, salt sjø og båtliv på fjorden om du foretrekker det – finner du kun ti minutter unna med bil. Hva mer kan en ønske seg?

Litt om Oppsjølia sameie. Sameiet består av 12 velholdte firemanns-boliger som alle ligger høyt og luftig til i et meget innbydende park-liknende og barnevennlig tun. Her kan barna boltre seg på tunets lekeplasser, i trygge, grønne og frodige omgivelser omringet av vakker skog. Her trenger du ikke klippe gress om sommeren og du slipper å tenke på brøyting og strøing om vinteren. Oppsjølia har ingen gjennomgangstrafikk, og med nærhet til Asker sentrum, skoler, barnehager og idrettsanlegg får foreldre med både små og store barn en enklere hverdag.

Her er Prospekt og Finn.no annonse.

Oppsjølia Sameie har særdeles god økonomi og ordnete forhold. Vår forretningsfører er ABBL, og undertegnede er sameiets formann. Husleien pdd er 3.114.- som med stor sannsynlighet ved Årsmøtet 21/3 blir vedtatt redusert til 2554.- fom 1. juli 2019.

Naturperle – med kort avstand til alt du trenger. Fra Oppsjølia er det gangavstand til Asker sentrum som byr på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Både Liertoppen og Trekanten senter tilbyr mangfold, og vårt hyggelige Kulturhus kan friste med både kino og bibliotek, samt et variert konsert- og kulturtilbud. I Asker finner du gourmetrestauranten Slakt spiseri, Glorioso, Egon, Bambus Sushi, Big Horn Steak House og Intermezzo bare for å nevne noen. Også hyggelige Overens Café, Kaffebrenneriet og Kårner er verdt et besøk.

Om ikke Asker er nok, tar det kun 22 minutter med bil eller 18 minutter med tog til Oslo sentrum. Du bruker en time til Gardemoen og resten av verden. Når dette er sagt – det beste med Oppsjølia er den helsebringende naturen du bor i. Det er en grunn til at vi som bor her kaller det Paradis!

Oppsjølia 30B kommer altså om meget kort tid ut for salg – for min kjære leilighet har nemlig blitt for stor for meg. Men mine barn og jeg har hatt 17 lykkelige år her, så nå håper jeg huset og de fantastiske omgivelser kan gi like stor glede for en annen familie som den har gjort for oss. Flere vakre bilder fra området finner du her. 🙂

Markedsverdi/takst er 5.425.000.- Andel fellesgjeld er 5.372.-

Ingen megleromkostninger/oppgjør Sem & Johnsen.

Her er Prospekt og Finn.no annonse.

Om du har lyst å komme på visning før visning – ta kontakt med; trude@newspirit.no.

…….

Ps, vil du bli med meg på vintur til Portugal og Italia, kan du sjekke det ut her. Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin dag. Følg drømmen din – for den kan bli så mye mer enn bare en drøm, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

GRATIS vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Trude Helén Hole!-kopi 3