Adventure & Travel News

Lyst til å bo i slike omgivelser? Nå kan du det…

Min bolig har blitt for stor for meg, så jeg skal flytte – hvilket er med tungt hjerte. Men vi har hatt 17 lykkelige år her, så nå håper jeg huset og de fantastiske omgivelser kan gi like stor glede for en annen familie som den har gjort for meg og mine barn. Oppsjølia 30b, er en innholdsrik, barnevennlig, flott og romslig leilighet med svært attraktiv beliggenhet like ved, som navnet tilsier – vakre Oppsjø i Asker. Bildene under fra området taler nok for seg. 🙂

Vår innholdsrike, skjønne bolig passer perfekt for småbarnsfamilier, men også familier med større barn. Her vil du bo i en meget flott 5-roms leilighet i et av Askers mest attraktive boligområder. Leiligheten har gjennomgående høy standard, og består av: entré, to flotte stuer hvorav en med utgang til balkong og en med peis, stort og hyggelig kjøkken, tre koselige soverom og kontor i 2 etg, samt to store, innbydende bad, hvorav et med boblebad. God takhøyde og store vinduer gir godt med dagslys i alle rom. Romslig vestvendt balkong tilbyr herlig ettermiddagssol til langt på kveld.

Se flere bilder av boligen her.

Her er Prospekt og Finn.no annonse.

Til boligen tilhører utvendig sportsbod, samt meget romslig garasje med automatisk døråpner og egen parkeringsplass. En del av boligen ble malt innvendig i fjor, og balkong ble malt og oljet sommer 2018.

Sameiet har særdeles god økonomi og ordnete forhold. En gartner klipper gresset i vår vakre park, og du slipper å tenke på brøyting og strøing om vinteren. Oppsjølia har ingen gjennomgangstrafikk, og med nærhet til Asker sentrum, skoler, barnehager og idrettsanlegg får foreldre med både små og store barn en enklere hverdag – og er du glad i å løpe, klatre og bade, og padle i kajakk eller gå på skøyter og langtur på ski om vinteren – har du kommet til rett plass.

For i Oppsjølia vil du nemlig bo i et særdeles attraktiv, naturskjønt og barnevennlig boligområde, kun fem minutter fra Asker sentrum. Her vil du bo ski inn/out og med herlige badevann i alle retninger. Nattbad og morgenbad er to minutter unna. Vardåstoppen med fantastisk utsikt over speilblank sjø og Oslo, og m/klatremuligheter for de som ønsker det – ligger en kort løpetur unna, og med kun 7 minutter med bil finner du Vardåsen slalombakke. Her vil du bo like ved skog, mark, bondegårder, barnehager, lysløyper, idrettsbaner, skoler og butikker og som nevnt badevann. Salt sjø, om du foretrekker det – finner du syv minutter unna med bil. Om du vil se boligen før visning – ta kontakt; trude@newspirit.no. 

Det er to lekeplasser på tunet og flere barnehager i nærmiljøet, samt kort og trygg skolevei til Vardåsen barneskole og Hagaløkka skole. Marka med lysløyper, badevann og rekreasjonsmuligheter hele året – finner du praktisk talt like utenfor stuedøren. Det er gangavstand til Asker sentrum som stadig er i utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer.

Se bilder av boligen her.

Her er Prospekt og Finn.no annonse.

I vårt hyggelige Kulturhus finner du kino og bibliotek, samt et variert konserttilbud, for ikke å snakke om flere koselige kafeer og spisesteder. Her finner du gourmetrestauranten Slakt spiseri, Glorioso, Egon, Bambus Sushi, Big Horn Steak House og Intermezzo bare for å nevne noen. Også Overens Café, Kaffebrenneriet og Kårner er verdt et besøk. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak.

Om ikke Asker er nok, tar det kun 22 minutter med bil eller 18 minutter med tog til Oslo sentrum. Du bruker en time til Gardemoen og resten av verden. Når dette er sagt, det beste med Oppsjølia er den helsebringende naturen du bor i. Det er en klisje, men her finner du lykken – det er derfor ingen flytter om de ikke er som meg og har blitt for liten for leiligheten. Bilder av boligen kommer i morgen, og visning blir like etter vinterferien. Om du vil komme på visning før visning – ta kontakt; trude@newspirit.no. 

Se bilder av boligen her.

………

Ps, vil du bli med meg på vintur til Portugal og Italia, kan du sjekke det ut her. Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin dag. Følg drømmen din – for den kan bli så mye mer enn bare en drøm, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

GRATIS vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Trude Helén Hole!-kopi 3