Books & Literature News

Video – god jul og godt nytt år ;-)

Juhuuuu!  Jeg håper alle har hatt et godt og innholdsrikt 2018. Året har for meg vært svært produktivt og målrettet, spesielt når det gjelder mitt mediebyrå, mine bøker og forlagsdrift. Jeg har lært mye vedrørende sistnevnte – og det er jeg takknemlig for. Denne kunnskapen kan jeg høste av i 2019. 😊

Jeg er også svært takknemlig for alle dere som leser mine innlegg og mine bøker. Om jeg har fått noen av dere til å trekke på smilebåndet – og kanskje også noe å tenke på – er jeg fornøyd. 

Livet består av så mangt, både oppturer og nedturer, av dårlige opplevelser og herlige opplevelser. Men ofte er det den indre reisen som gir en mest. Den indre reisen starter ofte i møte med andre mennesker.

Jeg er derfor også takknemlig for alle de jeg har møtt på godt og vondt – som har bidratt til at jeg har vokst som menneske. ❤️😍👍

Tusen takk – og med dette ønsker jeg alle en riktig god jul og snart et godt nytt år! Følg drømmen din – for den kan bli så mye mer enn bare en drøm, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

MIN FORFATTERSIDE 

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Always be careful of what you hear about a woman. Rumors either come from a man that can't have her or a woman that can't compete with her. Unknownwww.TrudeHelenHole.com (2)