I dag kom jeg over et gammelt intervju SIDE2 gjorde med meg i 2012. Jepp, tiden flyr når en har det morsomt. Men jeg må innrømme at jeg trakk litt på smilebåndet når jeg leste nå i ettertid – for jeg kommer jo, som overskriften sier, med en del gode tips om sex og samliv, og det til tross for at jeg ikke kan noe om det….
.
Trallalaaa….
.

Skjermbilde 2018-12-14 kl. 10.18.33

(SIDE2): Likestilling, husmødre og oralsex, mannsrolle, kjendiser, sexfeil, sutrefotball, oljefondets blodpenger og kreft. Ingen tema er for små eller store, og som Nettavisens nye blogger, er Trude Helén Hole langt fra redd for å plassere seg selv i skuddlinjen. Side2 har tatt en prat med bloggeren, som ikke er redd for å svare på alt fra sex til forfatterskap, til ekspedisjoner.

LES HELE ARTIKKELEN HER

Jepp, jeg står fortsatt for det jeg sa den gangen. En del gode tips om sex og samliv, er altså å finne i den artikkelen – men jeg snakker også mye om gründertilværelse og det å våge å stole på seg selv, og det er jo kjekt å skrive historie som Norges første Indieforfatter også, ikke sant?
.
.

Vel, etter å ha blogget for Nettavisen om blant annet politikk, næringsliv og ledelse, gikk jeg over til United Influensers. Der ble jeg i et år, før jeg gikk tilbake til å være selvstendig blogger. Jeg liker nemlig å holde i tømmene selv. #HeltSjef 

Om du ønsker å samarbeide med denne bloggen, er det bare å ta kontakt på; trude@newspirit.no. Her er noen nyttige linker:

Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin aften og en herlig dag! Følg drømmen din – for den kan bli så mye mer enn bare en drøm, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

.

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (5)