TRUDE HELEN HOLE

Mitt navn er Trude Helén Hole – jeg er i følge media og lesere Norges morsomste forfatter. I tillegg til å skrive bøker er jeg reisejournalist, sommelier, vinskribent, coach og samfunnsdebattant, og ikke minst en rimelig uredd blogger. Jeg eier kommunikasjonsbyrået New Spirit Communication og forlaget Feather Books Publishing, og ikke for å skryte, for en bergenser skryter selvsagt aldri:

Jeg har meget gode referanser på mine tjenester og tilsvarende gode anmeldelser på mine bøker og ikke minst – jeg har også suverene tilbakemeldinger på mine vinkurs.

Over ser du video om min siste bok – Lotte-Marie og Matchmorderen, og researchen jeg gjorde i den forbindelse på Match.no. #Perverst 😉

Bloggen min er delt opp i flere kategorier – så i stedet for å kalle den en blogg, velger jeg å kalle den et blogg-magasin. I dette innlegget skal jeg gi deg 13 gode grunner til hvorfor du bør følge denne innholdsrike og underholdende bloggen, to ble nettopp nevnt, resten kommer her:

1. Adventures and travel tips. Jeg har skrevet reiseartikler siden 2003 for forskjellige medier og skriver artikler for deg som vil mer enn bare reise. Her på bloggen finner du mange gode reiseartikler, og i fremtiden kommer jeg til å gå mer «live» også her.

2. Ledelse, trening, bevissthet og selvutvikling omhandler nettopp dette til inspirasjon og glede. Jeg har vært trener i 15 år innen både bredde- og toppidrett, hovedsakelig svømming, samt daglig leder i tre svært vellykkede bedrifter i 15 år. Jeg er også coach og holder inspirerende foredrag, eller en til en samtaler/coaching om det er ønskelig.

3. Sex og samliv. Sex is great, men jeg tror den blir bedre om vi stenger tips, råd, fjas og mas om alt som kan gå gærn´t i akten og resten av omverdenen ute, og heller lærer oss å slappe av i stedet, for sex handler ikke om prestasjoner – tvert om. Det handler om å gi seg hen til den andre. Så dropp råd og tips og fjas fra andre – råd og tips og fjas får du nok av her. 😉

4. Mine og andres bøker. Jeg er i all hovedsak forfatter og skriver både dokumentarer og romaner, og kom nylig ut med en dokumentar om selvmord. Jeg er også forfatter av Norges morsomste serie, nemlig bøkene om Lotte-Marie, en serie som leses av både menn og kvinner.

cropped-img_6798-copy.jpg

kjop-mine-boker-her

5. Mat og drikke. Jeg drev vinimport i seks år og produserte også Norges første vinprogram på TV, På Druen. I denne TV serien besøkte jeg fem land med tre gjester i hvert program. Vinprogrammet kan du se her på bloggen og på min YouTube kanal. Jeg kommer til å produsere flere innslag – også videoer – om mat og drikke her på bloggen.

skjermbilde-2017-01-16-kl-18-36-03

6. Vinkurs og vintips. Jeg er også først i Norge med online vinkurs. I tillegg til nevnte har jeg vært vinskribent i over 13 år for forskjellige medier og i samme periode holdt en rekke vinkurs over hele landet. Jeg har nå grunnet mange forespørsler valgt å holde vinkurs igjen – men nå med ny vri:

Vinkursene ser du hjemme hos deg – når du har tid og lyst!

Med mine nye online video-kurs kan du sitte hjemme i egen stue sammen med venner og vinklubber, eller alene om du foretrekker det – og lære om vin via alle skjermer inkludert tv. Se kursene her.

skjermbilde-2017-01-23-kl-16-11-19

7. Bok, vin, film og restaurantanmeldelser. Ja, her på denne bloggen får du gode tips. Jeg har vært anmelder i 14 år og syntes dette fortsatt er hyggelig  å holde på med. #Follow your passion. Enough said:-)

8. Aktuelle saker. Kategorien Aktuelt her på bloggen omhandler politikk, næringsliv og samfunn, og ikke minst aktuelle saker i media. Jeg skyter fra hoften og er ikke redd for å være ukonvensjonell og ikke bli likt. Jeg er tross alt fra Bergen og skulle strengt tatt ikke vært i live slik jeg har levd – at noen ikke liker meningene mine bekymrer meg derfor svært lite. Jeg mener det jeg sier og sier det jeg mener.

9. Art and pictures by – er kunst av andre. Ja, jeg er veldig glad i kunst og ønsker å fremme kunstnere. For hvorfor ikke? 🙂

10. Gjestebloggere. Med jevne mellomrom har jeg svært gode gjestebloggere på besøk som leverer spennende og utviklende artikler til deg og meg.

11. Intervjuserien – Tett på! Mine intervjuer av andre er rett og slett skikkelig rocken roll. Ja, jeg har opp i gjennom årene intervjuet en del mennesker, både kjente og ukjente, og intervjuene publiseres også her. Under er fra intervjuet med Øystein Wiik. Flere intervjuer kommer etterhvert:-)

Øystein Wiik

Jeg er forøvrig også produsent, regissør og tidligere programleder. Jeg utviklet og produserte som nevnt Norges første vinprogram På Druen, en vinreise i Europa, og har produsert og regissert fem musikkvideoer. Jeg har også spilt i flere tv serier og norske filmer, og er tidligere finalist i Årets Fotofjes og Miss Univers hvor jeg fikk sparken fordi jeg visstnok hadde mer mellom ørene enn mellom beina!

Vil du bruke meg som modell eller har bruk for andre av mine tjenester – er det bare å ta kontakt:

trude@newspirit.no.

Nå har du altså fått 13 gode grunner til å følge denne bloggen. Jeg regner med å publisere minst søndag, mandag og torsdag, samt fredag. Jeg må få tilføre at jeg setter stor pris på at dere leser bloggen – og vil du være gjesteskribent sender du meg det du har på hjertet. Om dere liker innleggene blir jeg svært takknemlig om dere trykker på Liker og kanskje deler. 🙂 Til slutt: vil du annonsere, send mail til trude@newspirit.no.

Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin aften og en herlig weekend! Følg drømmen din – for den kan bli så mye mer enn bare en drøm, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

FB bokbilde

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: