Books & Literature News

Akkurat nå kan du laste ned Lotte-Marie og Matchmorderen – gratis!

Det er snart helg – her er en liten gave fra meg til deg som liker bøker. Nå kan du laste ned Lotte-Marie og Matchmorderen, også beskrevet som Norges morsomste krim helt gratis. Just saying! 🙂

LMM september 18.jpg

Å laste ned e-bøker er nemlig veldig praktisk! Du trenger bare en duppedings, og vipps – så har du tilgang til tusenvis av bøker!! Bedre blir det neppe. Her finner du eksempelvis Feather Books hvor du finner mine og andres bøker – og her er 7 grunner til at jeg nå digger e-bøker.

1. Jeg får tilgang til tusenvis av spennende og dyktige forfattere som Mark Edwards, forfattere som ikke kommer gjennom nåløyet fordi de ikke passer inn i utgiverens profil eller utgivelsesplan etc.

2. Jeg får tilgang til unike bøker fra hele verden – bøker som jeg aldri ville oppdaget om det ikke hadde vært for elektroniske bøker.

3. E-bøker er svært praktisk å lese på mobilen din, nettbrettet eller iPad. Det tar bare et tastetrykk, og jeg er rett tilbake siden jeg forlot.

4. No limited! Med dette kan jeg lese bøker overalt og når som helst.

5. Sparer penger og miljø. E-bøker er mye rimeligere enn trykte bøker og mer miljøvennlige.

6. Plassbesparende og “usynlig”. E-bøker tar ikke plass i kofferten eller hjemme, og er lett å bære. Got it? 🙂

Så da skjønner du nok hvorfor jeg bare elsker e-bøker. Ja, jeg vet – verden skifter brått og noen ganger til det bedre. Du finner min bokhandel Feather Books her, og du finner meg også på alle landets netthandel og i bokbutikkene. Med dette ønsker jeg dere en flott uke.

Vil du lære om musserende vin, kan du laste ned gratis kompendium her.

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.