News Reviews

Ukens filmtips – A Star is Born

For romantikere! Jepp – jeg har aldri sett på meg selv som en romantiker som MÅ ha en mann ved min side. Jeg skifter dekk selv, fikser vaskemaskin, oljelekkasjer og murer sjøl etc, – men har det siste året innsett at jeg er det.
.
Jeg er über-romantisk og vil oppleve kjærlighet før jeg dør. Er det ikke rart? Jeg har med andre ord kommet ut av skapet. Har jo alltid vært så j… tøff i trynet, men jeg ønsker nå å tro på kjærligheten, jeg også! Juhuuuuuuu…. 🙂
.

A star.jpg

A star is born – om du er som meg er dette en film du bør se! I filmen “A Star is born” møter vi Bradley Cooper som gjør en hederlig innsats i rollen som en helstøpt musiker med navnet Jackson Maine. Han møter Ally som blir spilt av dyktige Lady Gaga, og hjertene deres forenes.

Hun har gitt slipp på drømmen om å bli artist, men Jack gir henne luft under vingene. Når Ally´s drømmer blir virkelighet, må også Jack se virkeligheten i øynene. Begge mister seg selv litt på veien.
.
Må jo også nevne at jeg aldri har opplevd så mange gråte og deretter le i en kinosal før – siden E.T!
.
Terningkast seks! Se trailer her.
.

Spre kjærlighet og glede, da blir verden et bedre sted å være for oss alle. 

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

FB annonse 3