News Reviews

Ukens filmtips – A Star is Born

En film for romantikere og skap-romantikere! Jepp – jeg har aldri sett på meg selv som en romantiker som MÅ ha en mann ved min side. Jeg skifter dekk selv, fikser vaskemaskin, oljelekkasjer og murer sjøl etc, – men har det siste året innsett at jeg er det. En romantiker! Jeg er faktisk über-romantisk og vil oppleve kjærlighet før jeg dør. Jeg har med andre ord kommet ut av skapet, spesielt etter å ha sett A Star is Born! Det var som å se lyset, og hvorfor skal jeg forklare deg nå.

A Star is Born – om du er som meg er dette en film du bør se! I filmen møter vi Bradley Cooper som gjør en særdeles hederlig innsats i rollen som en helstøpt musiker og stjerneartist med navnet Jackson Maine. Han møter tilfeldigvis på servitøren Ally som blir spilt av dyktige Lady Gaga, og hjertene deres forenes raskt via deres felles kjærlighet for musikk. Hun har gitt slipp på drømmen om å bli artist, men Jack gir henne luft under vingene. Når Ally´s drømmer deretter blir virkelighet, må også Jack se virkeligheten i øynene.

Og det er da dramaet begynner. Begge mister seg selv litt på veien, og mens den ene inntar stjernehimmelen og den andre er i ferd med å slukne, blir samspillet mellom nevnte en gitarstreng som i starten var perfekt, mens som stadig blir mer og mer ustemt til den ryker helt. I filmen A Star is Born bivåner du fantastiske skuespillerprestasjoner, et godt plot og meget god dramaturgi, og ikke minst mye god musikk. Om ikke denne filmen rører ved deg, så mangler du ganske enkelt et hjerte.

Ps, jeg må jo også nevne at jeg aldri har opplevd så mange gråte og deretter le ved en films slutt, dette fordi den trykkende følelsesladde stemningen til de grader var til å ta og føle på i en kinosal – siden den gang E.T fløy over skjermene! Og det er jaggu lenge siden. #romantikk

Terningkast seks!
Se trailer her.

.

Spre kjærlighet og glede, da blir verden et bedre sted å være for oss alle. 

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

FB annonse 3