Books & Literature Management & Health News

Ny video: Hvordan er du som venn, er du en som gir eller bare tar?

Har du reflektert over hvilken type venn du er? Er du en som gir, en som gir og tar – eller er du en som bare tar? Hvordan opptrer du når du eller venner sliter – og hvem er primus motor i nettverket ditt? Ta en titt på mobilen din, på FB og på Messenger – hvilken vei går eksempelvis strømmen av initiativ?

Hvordan er du når livet pisker deg i ansiktet – hvordan er du med venner som sliter, og hvem er primus motor i nettverket ditt? Er du en god og positiv kraft for dine omgivelser – eller sprer du bare negativitet?

Ikke alle er dette bevisst. Jeg skriver mye om positive og negative energier og vennskapsbånd i mine bøker som du finner her.

Det er lurt med jevne mellomrom å renske opp i vennskapsbånd. De bånd som har gått ut på dato, har nettopp det. Venner som aldri tar initiativ, er ikke verdt å pleie vennskap med. Et vennskapsbånd må nemlig pleies av begge parter skal det gi avkastning i form av glede. #Balanse

Gro og meg på Lorrys

Min kjære Gro og meg på favorittstedet vårt Lorry i Oslo.

Vi må prioritere alt, også vennskap. Luk ut de “vennskap” som ikke lenger er konstruktive – for slik slipper du til nye. Og vi må slippe til nye mennesker med nye meninger, tanker og følelser inn i livene våre om vi skal utvikle oss. Just saying! 🙂

Så er du en av dem jeg fortsatt har kontakt med, så er det fordi du er verdt det og omvendt. Men reflekter gjerne over nevnte – en dag har vi kanskje gått ut på dato for hverandre. #GiogTa

Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin aften og en herlig weekend! Følg drømmen din – for den kan bli så mye mer enn bare en drøm, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (5)