Barna kastes ut etter 10 år, må betale 106.555.- i saksomkostninger

Hei alle mine kjære venner. Jeg håper dere vil være med å hjelpe min kjære Mustafa og søskene hans. ❤️ Du skal ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer deg selv… vel, vi tapte kampen mot UNE. Mustafa og hans søsken blir sendt ut av Norge etter å bodd med oss i over ti år! Staten krever nå I TILLEGG at BARNA skal betale kr. 106.555 kr i saksomkostninger! Jeg har ikke ord!

Mustafa

Barna som har levd i et helvete i tre år hvis fremtiden er ødelagt – får nå med seg regning i bagasjen. Dette kan vi ikke sitte stille å se på. Les mer om saken her – og vær så snill og hjelp om du kan! ❤️❤️❤️

Se link til innsamlingen her. Saken er mye omtalt i Budstikka, se link her.

Barn skal ikke straffes for foreldres handlinger – ei heller måtte betale saksomkostninger for å kjempe for sine liv! #Norge

Jo raskere vi klarer å samle inn beløpet, jo raskere slipper barna å tenke på denne økonomiske lasten Norge har gitt dem oppå alt annet faenskap Norge har utsatt dem for. Å bli vekket gjentatte ganger midt på natten av fullt væpnet politi de siste 3 årene – er bare noe….

Les mer her.

På tre dager har vi samlet inn kr 54 121.- av 125.000.- Å få samlet inn hele beløpet ila helgen er kanskje litt optimistisk? Men om du vil bidra – finner du linken her. I linken kan du også betale med VIPPS. Tusen, tusen takk!

DEL GJERNE – BARN I NORGE SKAL IKKE MÅTTE OPPLEVE SLIKT….

Spre kjærlighet og glede, da blir verden et bedre sted å være for oss alle. 

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

FB annonse 3