News

Barna kastes ut etter over 10 år i Norge, må betale 200.000.- i saksomkostninger

Jeg vil i dag den 24.1.20 gjerne dele dette innlegget under her med dere på nytt. Det er skrevet 11.3.18 og er et av mange innlegg om min kjære Mustafa som er venn og skolekamerat med min sønn Johannes. I disse tider, når Norge henter hjem ekstremt voldelige terrorister som undertrykker og skaper frykt ved å halshogge, voldta og lemleste både vantro og egne, så må jeg nok en gang spørre;

– Hvordan kan Norge kaste ut barn som har bodd her i over ti år, som er fullt ut integrert, som ikke kjenner til en annen verden og som ikke gjør en flue fortred?

Det sies i saken mot IS kvinnen og hennes barn, at barna ikke skal straffes for sine foreldres handlinger, men bør ikke dette gjelde alle barn? Også de i Norge? IS kvinnen reiste frivillig ned til en undertrykkende og mørk verden, og sluttet seg til en voldelig terrorgruppe der groteske drap og voldtekter er dagligdags. Til denne verdenen førte hun sine barn.

Les; FN: IS brente kvinne (20) levende fordi hun ikke ville utføre ekstrem sex

Mustafas mor løy ved innreise for over ti år siden, fordi hun ønsket å gi sine barn en bedre verden enn det undertrykkende regimet hun kom fra. Skal hennes barn straffes for dette ved å kastes ut og i tillegg straffes økonomisk?

Fakta er at Norge driver terror mot Mustafa og hans søsken. Ja, jeg beskriver Norske myndigheters oppførsel, eksempelvis ved gjentagende bruk av store bevæpnede politistyrker mot barn midt på natten, statens stadige uthaling av både saksgang og vedtak, overkjøring av domstoler og regelverk, menneskerettigheter og FN´s barnekonvensjon, som ren terror.

Dette har pågått i over seks år nå. Og når staten til slutt sender regning på over 200.000.- i saksomkostninger til barna, så har jeg kommet til et punkt der jeg mangler ord. Jeg må selvsagt også nevne at Mustafa, som i dag er 17 år og har levd med dette helvete i seks år, fikk tilsendt vedtak om utkastense én måned før skoleslutt på 1 klasse på videregående i fjor, dvs i 2019. Hvor “humant” er dette?

Mustafa utkastelse

Når Norge setter inn store ressurser på å hente hjem terrorister som frivillig har valgt en annen verden enn vår, samt deres barn som aldri har vært i Norge – bør vi også kunne ta vare på de barn som er født og har bodd her i over ti år og som er like norsk som deg og meg. Mustafas lillesøster Sara er 9 år og født og oppvokst i Norge!

Her er innlegget fra 2018. Hei alle mine kjære venner. Jeg håper dere vil være med å hjelpe min kjære Mustafa og søskene hans. ❤️ Du skal ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer deg selv… Vel, vi tapte foreløpig kampen mot UNE. Mustafa og hans søsken blir sendt ut av Norge etter å bodd med oss i over ti år! Staten krever nå I TILLEGG at BARNA skal betale kr. 200.000 kr i saksomkostninger! Jeg har ikke ord!

Mustafa

Barna som har levd i et helvete i mange år der staten Norge har drevet terrorkampanje mot dem – får nå med seg regning i bagasjen. Dette kan vi ikke sitte stille å se på. Les mer om saken her – og vær så snill og hjelp om du kan! ❤️❤️❤️

Se link til innsamlingen her. Saken er mye omtalt i Budstikka, se link her.

Barn skal ikke straffes for foreldres handlinger – ei heller måtte betale saksomkostninger for å kjempe for sine liv! #Norge

Jo raskere vi klarer å samle inn beløpet, jo raskere slipper barna å tenke på denne økonomiske lasten Norge har gitt dem oppå alt annet faenskap Norge har utsatt dem for. Å bli vekket gjentatte ganger midt på natten av fullt væpnet politi de siste 3 årene, er bare noe bana har vært i gjennom….

Nå føler vi bare maktesløshet – for vi har i mange år jobbet for å få utsatt iverksettelse. I den forbindelse trenger vi din støtte, for UNE gir seg ikke og velger å opprettholde sitt vedtak som bryter med Norges lover. Vi snakker ikke om kriminelle folk eller terrorister  som truer Norges sikkerhet her – dette gjelder barn som ikke har gjort en flue fortred!

mustafas dikt (1)

Vi har samlet inn en del penger, og barnas jurist jobber for å slette gjelden de ble pålagt å betale av norske myndigheter for tidligere saksomkostninger, les mer her. For å kunne ta saken inn for en ny domstol trengs det mer økonomiske midler enn vi har pdd. Vi er derfor veldig takknemlige for alle bidrag som har kommet inn så langt og håper flere ønsker å bidra, slik at vi kan få beholde Mustafa og hans søsken i Norge.

Mustafa er ikke bare en norsk 16 åring, Mustafa er også en dyktig forfatter og musiker som går sitt første år på videregående skole, og som har levd størstedelen av sitt liv i Norge. Les mer om Mustafas dikt her. UNE bryter Norges lover, femårsregelen og menneskerettighetene ved dette ubegripelige vedtaket. Vi kan ikke gi opp kampen nå!

Les mer her.

På tre dager har vi samlet inn kr 315 275- av 400.000.-  Om du vil bidra – finner du linken her. I linken kan du også betale med VIPPS. Tusen, tusen takk!

DEL GJERNE – BARN I NORGE SKAL IKKE MÅTTE OPPLEVE SLIKT….

Spre kjærlighet og glede, da blir verden et bedre sted å være for oss alle. 

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

FB annonse 3