Books & Literature Management & Health News

Video: Møtet mellom maskuline og feminine kvaliteter

Vi blir jo alle påvirket av de vi omgås på godt og vondt, og dette gjelder også det annet kjønn. Om jeg treffer menn som er veldig “tøffel”, for å bruke et dumt uttrykk, bruker jeg mer av mine maskuline egenskaper og energier som jeg har i bøtter og spann, både i gjøremål og i relasjonen med vedkommende.

Og omvendt – møter jeg en mann som er trygg på sin egen maskulinitet – blomstrer mine feminine kvaliteter. Jeg foretrekker denne varianten, og har de siste årene funnet frem til min feminine kraft, og krigeren og de maskuline energiene er i ferd med å svinne hen. Dette er en utvikling jeg liker svært godt. Hva med deg? Har du endret bruken av egenskapene dine i det siste? Det er fullt mulig. 🙂

KJØP MINE BØKER HER.

Jeg har nå som jeg har latt mine feminine kvaliteter komme frem i lyset, en helt annen ro i meg enn det jeg hadde før. Jeg setter større pris på alt universet har å by på, men også min egen kropp i all sin kvinnelighet. Før så jeg på kroppen min som kun det – en kropp som hadde en funksjon; den skulle som svømmer være rask i vannet, som løper føre meg langt når jeg løp, og bære tungt når jeg måtte bære tungt. Skjønner?

IMG_1301
Skrivehytten på Son. Klokken 19.40, lørdag 13 september, og vi har nettopp badet litt.

I dag ser jeg på kroppen min som et fantastisk fint underverk som er i stand til å skape liv. #Kvinnekraft

Møtet mellom mennesker har altså en hel del å si for hvilke trekk i deg selv du bringer frem i lyset. Dette gjelder ikke bare kjønn, men alle du møter. Noen får frem klovnen i deg, noen får frem barnet, noen får frem den sensuelle, noen den bitre, og noen den usikre og noen den sterke deg. Om eksempelvis din sjef eller dine kollegaer trigger egenskaper i deg du ikke liker – kan du gjøre noe med det. Men først må du bli disse mønstrene bevisst. Se gjerne videoen over. 🙂

Vel, tilbake til maskuline og feminine energier. Jeg har absolutt intet behov for å ha en mann ved min side. Men om jeg skal innlate meg med en mann nå, må han altså appellere til mine feminine energier ved å være trygg på sin egen maskuline kraft. For nå som jeg omsider, ja, jeg er litt treg – har funnet min feminine kraft, har jeg lyst å utforske den mer. Just saying! 🙂

Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin aften og en herlig weekend! Følg drømmen din – for den kan bli så mye mer enn bare en drøm, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (1)