Books & Literature News

En liten videosnutt, og avsløring om bok 4, Lotte-Marie goes Down Under ;-)

Nå er jeg på vei til Tanum med en bokbestilling, blant annet Lotte-Marie og Matchmorderen som kommer ut i en butikk nær deg i uke 38, og jeg gleder meg vanvittig mye. Nøyaktig hvor mye ser du i videosnutten under, hvor jeg også prater litt om bok nummer fire, Lotte-Marie goes Down Under. #Glede

Lotte-Marie goes “Down Under”…. Ja, tolk det som du vil. 😉 Men i skrivende stund har hun forlatt Oslo, Barry Hole, Varg Lærum og alle gærningen på Mach.no for å søke lykken i landet Down Under. Og der skjønner dere, blir det helt Texas!

Vår eksentriske venninne har nettopp pakket ut sakene sine på Woolloomooloo Waters i Sydney, og gjør seg klar for å møte venninnen Lora på en luguber bar i King´s Cross.

Hva som skjer her, får dere selvsagt ikke vite nå – men da jeg var der sist, fikk jeg en pistol rettet mot hodet og to menn “ala” type Hulken løpende etter meg i vanvittig fart nedover den beryktede gaten. Dere har garantert sett tilsvarende scene på film.

LM goes DU2.jpg

En stor takk må derfor sendes min stasi-svømmetrener som nesten drepte oss med sine knallharde økter på 80-tallet. Uten den treningen i bånn, hadde jeg muligens ikke sittet og skrevet dette nå. Just saying!

Vel, noen har sikkert notert seg at dette coveret er noe mer maskulint enn de tre første. Det er av naturlige grunner – jeg skriver unisex bøker, og har flest mannlige lesere. Just saying… again! 🙂

Men du trenger ikke vente til uke 38, for bokhandelen har bøkene, og du finner dem også på nett, blant annet her.

Flere artikler om mine og andres bøker på denne bloggen finner dere her. Og ps, har du en hytte til leie ved sjø eller fjellet – se forrige post, ta kontakt.

Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin aften og en fortsatt god sommer! Følg drømmen din – for den kan bli så mye mer enn bare en drøm – og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

NORGES MORSOMSTE SERIE (3)