Books & Literature News

Summersale on laughter

Har du sørget for å få sommerens bøker i hus? Hva med å lese noe å le av – en god latter forlenger nemlig livet og gjør sommeren litt lystigere. Just saying! 😉

“I dag har jeg gjort noe så sjeldent som å lese en bok. Med perm på. Trude Helén Hole; – boken fenget fra ca 50 shades og fra da av måtte jeg bare lese resten. Dyktig er du; jævla morsom og treffende i flekkene. For ikke å snakke om erotikken du formidler. Anbefales varmt, men vet ikke helt hvilken sjanger den hører til:)” Gro Storteig

“Trude Helén Holes siste prosjekt «Lotte-Marie og Matchmorderen» er vellykket. Big time! Hole kjeder aldri. Hun tar mange (alle?) midler i bruk for å holde på oss: Her er spenning, humor, craziness, politiske vurderinger, tematisk informasjon – seriemordere: I loved it! Og sex! Hole tar´n helt ut! Og ære være folk som tør å by på seg selv for sine lesere! Hva vi ønsker oss mer av i neste bok om Lotte-Marie: mer av alt!” Øyvind Fygd

“The Story er nettopp det – en historie! Velkjente Trude Helén Hole syr sammen hendelser fra sitt eget liv til en spennende, morsom, provoserende, underfundig og underholdende bok. Hun rir, skyter fra hoften, hytter med neven og tar oss med på sine turer gjennom livet; både opp og ned. Når en tøff og uredd forfatter forteller gode og sterke historier blir resultatet svært lesverdig!” Tanum

“Velskrevet og morsom. Humret meg gjennom hele boken.” Åge Grønning

“Hysterisk morsom bok, ler så jeg gråter. Milevis fra Goethe som jeg også liker.” Lasse Østervold

Nothing like a pile of new books for the weekend!.png

Bestill sommerlektyren nå – og start sommeren med en god latter. Lotte-Marie og Matchmorderen er Trude Helén Holes tredje bok i den humoristiske serien om Lotte-Marie, som også blir omtalt som Norges feminine svar på Varg Veum og Harry Hole. 

Lotte-Marie er en splittet person. Lotte er vill, nådeløs, frekk og hemningsløs, mens Marie er den pertentlige og korrekte forretningskvinnen, hun som jobber i vinbransjen og er «superselgeren» med den gode nesen.

Serien er totalt grenseløs når det gjelder språk, virkemidler og bruk av humor og satire. De ukonvensjonelle bøkene om Lotte-Marie er i følge media sannsynligvis Norges beste innen humor-sjangeren, dog med et underliggende budskap for den skarpe leser.

Bøkene er svært populære fordi Hole skriver om menn og kvinner, om fantasier og følelser, kjærlighet og karriere – og om rå sex, lyster og lidenskap i en tone som fenger begge kjønn.

Dette en serie om det å sette grenser og det å bryte grenser, om ensomhet, sårbarhet, lengsel og mot, og det å møte veggen i 100 km/t – alt fortalt med mye utleverende humor og selvironi.

Hole har en lettbent stil, hun skriver ufiltrert om selvutvikling og refleksjon, og med snert i avtrekkeren. Serien som leses av kvinner og menn med sans for humor – kan med letthet leses enkeltvis da historiene i hver bok står godt på egne bein.

Den første boken i serien; Sannheten om Lotte-Marie, usensurert – ble først utgitt av N.W. Damm & Søn Forlag i 2006 og solgte over 6.000 i første opplag. Andre opplag kom i 2009. Boken er nå ute i et tredje og forbedret opplag via forlaget Feather Books Publishing..

FINN GODE TILBUD PÅ GODE BØKER HER

lotte x 4

TILBAKEMELDINGER FRA MEDIA

«Humor, selvironi og romantiske forviklinger er hovedingrediensene. Heltinnen er fremdeles ambisiøs, sexfiksert og på evig jakt etter den store kjærligheten. Men New York er byttet ut med Oslo.» Henne

“Bøker til begjær.” MAG

“Norges beste jenteforfatter.” Dagsavisen

“Fun, fearless female.” Cosmopolitan

“Norges første chicklit forfatter.” Aftenposten

“Prinsessen av humor. ” Askeravisen

“Bedre enn Bridget Jones.” Budstikka

“Sommerens strandanbefaling. Dristig stoff for damene.” BA

“Det er ingen blyg og rødmende ungpikeroman Hole har skrevet.” NTB

«Det er ingen blyg og rødmende ungpikeroman Hole har skrevet. Den spinner rundt hovedpersonens hemningsløse sexfantasier, og gjengir SMS-groviser av sykeste slag.» NTB

«Bøker til begjær. Trude Helén Hole er kvinnen bak den første norske boka innen chicklit-sjangeren. Sjangeren ble spådd en kort framtid av kritikerne, men de tok feil. De lette og underholdende historiene topper fortsatt salgslistene.» MAG

«Den humoristiske dagbokaktige jentelitteraturen har ikke stilnet hen. Nå får Bridget Jones en ny norsk ”søster” – røffe Lotte-Marie.» Tønsbergs Blad

FLERE TIBAKEMELDINGER PÅ BØKER FRA LESERE OG PRESSEN FINNER DERE HER

Med dette ønskes alle en riktig fin dag!

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og gratis vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (2)