Adventure & Travel News

Buttplugg + skogsfest = god stemning

I går kveld ble skulpturen «Santa» – også kjent som «Analplugg-gnomen» – avduket like nedenfor i Ekebergparken i Oslo, deretter var det som vanlig fest i parken, og i år overgikk festen tidligere tilstelninger.

Etter avdukingen forflyttet folk seg opp til den nye “utsikts-utstikkeren” ved Ekebergrestauranten hvor vi ble underholdt av en fantastisk flink gruppe, og deretter travet alle inn i skogen for å nyte en flott fest under særdeles hyggelige omgivelser.

Vil du ha en buttplugg opp i ræven? – Det hele startet med at jeg fikk en analplugg som en tullegave, sier kunstneren. Den rødmalte bronseskulpturen er laget av den amerikanske kunstneren Paul McCarthy som visstnok er kjent for å lage seksuelt provokative verk. Og det er jo slik med kunst som med alt annet, en trenger ikke like – eller absolutt ha en mening om det. 🙂

Det som i hvert fall er helt sikkert, er at vi trenger mennesker som Christian. Han beriker oss alle med sin entusiasme og evne til å skape noe. Herlige fester for folket og skulpturer å unders over, er bare en liten del av det. Just love it! 🙂

Med dette ønskes alle en riktig fin dag!

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og gratis vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (2)