Adventure & Travel Reviews

Åhhhh… Herreguuuuud, så deiiiliiiig! Ahhhh! ….schukk! It´s Sawan!

Åhhhh… Herreguuuuud, så deiiiliiiig! Ahhhh! ….Sukk! Og slik gikk timene på Sawan på Frogner, en av de nyeste i rekken av eksklusive asiatiske restauranter i Oslo. Og gjett hva – dette er den beste!

menypic

To be present is the key to happiness. Jeg er ikke den som glor i mobilen når jeg er ute og hygger meg, og da er det flott å være med mennesker som setter pris på det samme som meg, den gode samtalen, god mat og godt i glasset.

Tilstedeværelse og nærhet. That´s the key!

Om en da er ute på et hyggelig og flott sted, har en den perfekte ramme for nettopp dette – tilstedeværelse. Det er nemlig så deilig å bli vartet opp på hyggelige steder med god service og god mat, slik at vi som er gjester kan konsentrere oss om, ja, helt riktig, om å skåle, prate, diskutere og utveksle tullete blikk og små latterkuler over bordet.

Gammel restaurant i ny drakt. Den fra før flotte Frogner-villaen, tidligere Le Canard, har blitt pusset opp og fremstår i dag både hyggelig, delikat og innbydende. Men det er som kjent ikke lokalet som gjør en god restaurant – det er menneskene, stemningen og ikke minst det du får servert av mat og drikke. På alle disse fem årene har Sawan nådd høyt opp, jupp, høyest av dem alle uavhengig av sjanger.

Og det er forståelig – Sawan er utvilsomt noe av det beste jeg har opplevd i Oslo by!

Maten som serveres er en blanding av flere asiatiske kjøkken, med hovedvekt på det thailandske. Og vi var skjønt enige om at Sawan er på toppen, bokstavelig talt, for ikke tidligere har vi smakt så mye god mat på bokstavelig et brett i Norge. Alt vi smakte var ganske enkelt fantastisk på smak, konsistens og ikke minst tilberedning. Alt var absolutt et syn for øyet. Å nyte er derfor bare forordet!

Sawan

Personalet er også i en klasse for seg selv og vi følte oss godt ivaretatt hele tiden av svært oppmerksomme og høflige kelnere. Ja, vi ble faktisk litt forelsket i Sawan, for dette ble virkelig en kveld av de bedre! We will be back!

Sawan får terningkast 6 utelukkende fordi det ikke finnes flere prikker på terningen! (Noen burde virkelig gjøre noe med det, just saying! 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

NORGES MORSOMSTE SERIE (1)