News

Hvorfor skal Listhaug si unnskyld for å kalle en spade for en spade?

– FrP vil inndra pass og statsborgerskap til fremmedkrigere og terrorister raskt og effektivt. Det vil Arbeiderpartiet stemme ned. Hvorfor skal Listhaug be om unnskyldning for denne uttalelsen? Dette er da en uttalelse de fleste i Norge bør si seg enig i?

– I kampen mot terror kan vi ikke sitte og toe hendene våre, skriver hun. Skal hun be om unnskyldning for å mene dette? Bør ikke alle mene det?

– Ap mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet, står det på bildet. Medfører ikke dette riktighet? Skal en be om unnskyldning for å si sannheten?

SL

Ta en titt på kommentaren over – hvor er politikerne og media når et menneske drapstrues på denne måten?

Onde intensjoner. FrP vil inndra pass og statsborgerskap til fremmedkrigere og terrorister raskt og effektivt. Om det er riktig at Arbeiderpartiet ikke ønsker dette, så beskytter de terrorister og fremmedkrigere på bekostning av alle ofre som utsettes for handlinger utført av nevnte.

Det omdiskuterte lovforslaget om å ta det norske statsborgerskapet fra mennesker man mistenker kan utgjøre en trussel mot rikets sikkerhet, ville gjelde 5–10 personer, sier PST-sjef Benedicte Bjørnland til NRK.

PST-sjef Benedicte Bjørnland beskriver hvilke personer det ville være aktuelt å frata statsborgerskapet uten å gå via domstolene: – Det er personer som ikke er dømt for et straffbart forhold, men hvor vi kan føre bevis for at det er sannsynlighetsovervekt for at vedkommende har onde intensjoner.

Torsdag i forrige uke ble det klart at forslaget ikke får støtte av de andre partiene i Stortinget. At denne saken og de ord Listhaug har skrevet om den – som er innlysende for de fleste med sunn fornuft i omløp, skulle vekke slik harme, er forunderlig. For ønsker vi ikke å få bort terror, voldshandlinger og ekstremisme?

I politikken er det hele selvsagt et spill for galleriet – dvs at det er politikk, intet annet. Om Støre, Solberg, Hareide og resten av skrikekoret og øvrige hadde brukt tilsvarende engasjement, vilje og harme MOT terrorisme, så hadde det kanskje monnet litt. Men den gang ei. Vi skal sy puter under armene på faenskapen fordi noen politikere tror dette er måten å vinne frem på. Ergo setter de seg selv foran rikets og folks sikkerhet.

Jeg tenker at det finnes noen mennesker der ute (og inne) med onde hensikter som nå ler høyt og rått av Norge.

Og mens politikerne nå går amok over Listhaugs kommentar og vil beskytte farlige mennesker og potensielle terrorister, sendes Mustafa på 15 år, som har bodd i Norge i ti år, og lillesøsteren hans som er født her og går i 2 klasse – ut av landet til det uvisse, uten at Støre, Hareide, Torkildsen eller Solberg løfter et eneste øyebryn.

Les mer om Mustafa saken her.

Skjermbilde 2018-03-17 kl. 09.08.40

Inga Marte Torkildsen går offentlig ut og kaller alle som støtter Listhaug rasister. Jeg regner med hun ikke må be om unnskyldning for dette.

Å la mennesker med onde intensjoner få bli i landet, mennesker som er tilknyttet ekstremister som har utøvet de mest utenkelige, voldelige og groteske handlinger i moderne tid, er å støtte deres virksomhet med det resultat at vi og andre mennesker utsettes for fare.

At Støre og co i tillegg skal tvinge Listhaug til å unnskylde det faktum at hun tenker på folks sikkerhet, er direkte skammelig. Støre fremstår direkte patetisk. Men dette vil slå tilbake på dem selv – for Listhaug vil etter denne saken stå sterkere enn hun noen gang har gjort før.

Les mer om tilsvarende saker her.

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

NORGES MORSOMSTE SERIE (1)