Books & Literature News Reviews

Lorry – mitt favorittsted i Oslo :-)

Ja, jeg må jo bare innrømme det, at til tross for mine 34 år, så har jeg faktisk vanket på Lorry, eller Lorrys som jeg pleier å si det, i over 25 år, og det er litt pussig ettersom jeg bare er 34 år, ikke sant? Men det er jo fordi Lorry er et helt fantastisk sted – du vet hva du får, for det har ikke endret seg i det hele tatt. Lorry er fortsatt Oslo mest unike sted!

Skjermbilde 2017-11-10 kl. 01.22.05.png

Lorry er en tradisjonsrik restaurant beliggende i Parkveien 12 i Oslo. Den har vært i drift siden midten av 1870-tallet, og er særlig kjent for de mange kunstnerne som har besøkt stedet og et sortiment på over hundre ølsorter. Serveringsstedet het en periode «Parkcafeen». Hjørnegården i 3 etasjer ble tegnet av arkitekt Bernhard Steckmest og oppført i 1871.

What happens at Lorry(s), stays at Lorry(s).

Kultur, latter og hemmeligheter i veggene. Kulturinstitusjonen Lorry er en av Oslos mest populære og mytomspunne restauranter. Kjent for velsmakende og tradisjonelle retter servert i generøse porsjoner. Restauranten har en bred norsk og internasjonal meny, og er i dag et begrep i hovedstaden med sine to etasjer hvor alle vegger, tak og trapper er tapetsert med kunst.

Men pinnekjøtt kan de ikke, så styr unna! Pinnekjøttet serveres med kålrabistappe, vossakorv og poteter (2 serveringer) Men det vi fikk servert i går var hardt, beskt, alt for salt og gammelt, Du ser det på den mørke fargen som går i retning svart på kjøttet og gult på fettet, og du ser det på selve strukturen at det er innelukket, gammelt og harskt – og kålrabistappen var smakløs og vandig. Å betale 548.- for dette er rimelig latterlig – så velg noe annet.

Skjermbilde 2017-11-10 kl. 01.05.40

Dog, Lorry appellerer til en bred målgruppe, folk fra øst og vest, ung og gammel, politikere, næringslivsfolk, journalister, skuespillere, forfattere, kunstnere, kulturpersonligheter og mange, mange andre inklusive meg – og jeg simpelthen elsker den avslappede atmosfæren og alle de morsomme og unike detaljene og historien og latteren som bor i veggene.

Jeg har aldri hatt en dårlig dag eller kveld eller natt på Lorry!

En del av handlingen i min 11 bok og tredje i serien om Lotte-Marie, Norges morsomste humorserie foregår forøvrig nettopp her. Og det er i siste kapittel, når Lotte-Marie står ansikt til ansikt med Matchmorderen, at Lorry blir snudd litt på hodet. Vil du vite hvordan det går, så leser du mer om det nettopp her. 🙂

Så da sees vi da – helt plutselig på Lorry! 🙂

Klikk deg inn her for å lese om mine bøker og de gode anmeldelsene.

Tusen takk:-)

Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin og lattermild fredag:-)

Trude Helén Hole

Trykk på FOLLOW oppe til høyre, om du vil følge denne bloggen.

Ønsker du å følge meg på YouTubeInstagramLinkedinTwitter eller Facebook, eller kjøpe mine bøker og vinkurs – kan du gjøre det her.

Tredje bok i serien om Lotte-Marie, Norges morsomste serie – kommer i november 2017.

Time spent with good books is never wasted. (5)