Books & Literature News

Nå kommer hun snart – boken alle venter på ;-)

Som en del av dere vet, så holde jeg nå på med min 11 bok, som også er tredje bok i Norges morsomste humorserie, nemlig serien om Lotte-Marie. I bok nr 3, med tittelen Lotte-Marie og Matchmorderen, så møter hun ikke bare på Barry Hole, Norges ukronede krimhelt, men også selveste Varg Lærum. Og hvordan det ble slik? Jo, nå skal du høre!

Trude Helen Hole, forfatter modell og fotograf.
Trude Helén Hole, forfatter, foredragsholder, modell og blogger. Foto: Morten Eik/Se og Hør 2017

Ja, de av dere som ikke har fått med dere saken mellom Jo Nesbø og meg, kan jo lese litt om den her. Det har seg nemlig slik at Nesbøs bok Tørst er bygget på min tredje bok i Lotte-Marie serien som ble påbegynt i 2009.

Bakgrunn: Nesbø og jeg innledet et forhold i 2010, et veldig fint forhold som holdt over tre år. Mer om forholdet kan leses i boken The Story, og som to forfattere snakket vi selvsagt mye om bøker og bokidéer, inklusive min 3 bok i Lotte serien der hun møter Matchmorderen.

Vel, det er selvsagt svært hyggelig å være til inspirasjon for andre, og vi låner alle ideer fra hverandre – men det er litt rart når noen tar hele bok-konseptet ditt, og deretter forholder seg tyst selv når det er så innlysende som i dette tilfellet og en blir konfrontert med det.

For hva skulle jeg gjøre nå som mitt bok-konsept var tatt og brukt, og det av selveste Nesbø?

Så – hva nå? Skulle jeg trekke min bok eller endre den? Jeg har i tiden etter at Tørst kom ut og nevnte sak kom ut i media, vurdert om jeg skulle skrinlegge min egen bok som var planlagt å komme ut i 2017, eller lage et helt nytt plott – for ettersom Nesbø gjorde bok av mitt konsept, så ville vel de fleste anta at jeg kopierte Nesbø og ikke omvendt, ikke sant?

Vel, jeg kom frem til at jeg ikke ville endre min bok bare på grunn av Tørst. Det ville vært urimelig – så det jeg gjorde da, var å omskrive manuset mitt noe, slik at den nå også inneholder en figur som heter Barry Hole, og han skjønner dere, er en sexy politietterforsker som er ekspert på seriemordere – også slike som ferdes på Match.no!

Og ikke nok med det – Matchmorderen viser seg å være betydelig mer skummel enn Vampyrfyren i Tørst! Og ikke nok med det – han er betydelig mer interessert i sex også!!

Hvordan det går med Lotte-Marie, vinselgeren med den gode nesen og den sexy etterforskeren Barry Hole får dere vite om tre uker – for da er boken ute!

 

Skjermbilde 2017-09-25 kl. 20.47.03

Forhåndsbestiller du e-boken nå, får du den til 1/2 pris, og tilsent på mail når den er ute. 🙂

Jupp! It´s all about thinking smart and having fun! For de av dere som ikke kjenner meg så godt; jeg er kjent for å være tidlig ute med det meste og for å gå mine egne veier. Med det ble jeg også Norges første Indieforfatter. Jeg har publisert 11 bøker og er i tillegg til å være dristig forfatter kjent for å være både intelligent og humoristisk, i følge media.

Les mer her.

Her er et par medieutdrag om Lotte-Marie. 

“Norges beste jenteforfatter” Dagsavisen

“Fun, fearless female” Cosmopolitan

“Norges første chicklit forfatter.” Aftenposten

“Prinsessen av humor.” Askeravisen

“Bedre enn Bridget Jones.” Budstikka

“Humor, selvironi og romantiske forviklinger er hovedingrediensene. Heltinnen er fremdeles ambisiøs, sexfiksert og på evig jakt etter den store kjærligheten. Men New York er byttet ut med Oslo.” Henne

“Sommerens strandanbefaling. Dristig stoff for damene.” BA

“Det er ingen blyg og rødmende ungpikeroman Hole har skrevet. Den spinner rundt hovedpersonens hemningsløse sexfantasier, og gjengir SMS-groviser av sykeste slag.” NTB

“Bøker til begjær. Trude Helén Hole er kvinnen bak den første norske boka innen chicklit-sjangeren. Sjangeren ble spådd en kort framtid av kritikerne, men de tok feil. De lette og underholdende historiene topper fortsatt salgslistene.” MAG

“Den humoristiske dagbokaktige jentelitteraturen har ikke stilnet hen. Nå får Bridget Jones en ny norsk ”søster” – røffe Lotte-Marie.” Tønsbergs Blad

Som forfatter er jeg ikke redd for upløyd mark – jeg har rygg til det. Jeg er heller ikke kommersiell – jeg gjør det jeg har lyst til. I tillegg til å skrive på Norges morsomste humorserie, skriver jeg også dokumentarer og dagsaktuelle bøker som er langt fra mainstream og publiserer disse direkte på nett, rykende fersk når siste punktum er satt. I USA har e-bøker for lengst passert trykte bøker – jeg har for lengst passert den norske forlagsbransjen.

Klikk deg inn her for å lese om mine bøker og de gode anmeldelsene.

Tusen takk:-)

Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin og lattermild uke:-)

Trude Helén Hole

Trykk på FOLLOW oppe til høyre, om du vil følge denne bloggen.

Ønsker du å følge meg på YouTubeInstagramLinkedinTwitter eller Facebook, eller kjøpe mine bøker og vinkurs – kan du gjøre det her.

Tredje bok i serien om Lotte-Marie, Norges morsomste serie – kommer i november 2017.

Skjermbilde 2017-11-01 kl. 08.10.54