Books & Literature News

Høsttilbud i Feather Book Shop – opp til 50% avslag

Er du lur, så kjøper du bøker nå, og fyller opp bokhyller og lesebrett – og leser når du kan og har lyst. Husk at høstferien allerede står og banker på døren. 🙂 Det samme kan du gjøre med På Druen online vinkurs – for nå får du også dem til 1/2 pris, og du kan se når det passer deg via alle skjermer i ditt eget hus – enklere blir det ikke. Og ps, alle som kjøper vinkurs får også På Druen Vinkompendium tilsendt på mail.

Skjermbilde 2017-09-25 kl. 17.29.32

I Feather Book Shop finner du gode bøker fra spennende, utvalgte forfattere, i tillegg til en del fagbøker. Er du for eksempel opptatt av ernæring, anbefaler jeg Powered By Nature, og vil du gi ut din egen bok, ja, så leser du her – og ønsker du å bli bedre blogger, kjøper du Bli en bedre blogger. I tillegg finner du selvsagt krim, romaner, barnebøker og dokumentarer. 😉

Skjermbilde 2017-09-27 kl. 06.02.05.png

Hver uke presenteres en nyhet og en bokanbefaling i Feather Book Shop. Denne ukens nyhet er Anestesi som er blitt tildelt både femmere og seksere i terningkast. Les mer her.

Og ikke nok med det. I boksjappa kan du nå også bestille hudpleie og kosmetikk, samt smykker fra Komo Jewelry, og ikke minst så har vi begynt å formidle kunst, første kunstner ut er anerkjente Birgitta Stobel – og senere kommer også fantastiske fotografier, så ta gjerne en titt du også:-)

Klikk her for å komme til Feather Book Shop.

Del gjerne innlegget – takk.

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

Trykk på FOLLOW oppe til høyre, om du vil følge denne bloggen. Ønsker du å følge meg på YouTubeInstagramLinkedinTwitter eller Facebook, eller kjøpe mine bøker og vinkurs – kan du gjøre det her.