Management & Health News Sex & Relationships

-En jæævlig skænk vi møtte på lørdag. Hun pulte og sugde alle!

Lær ungdommen folkeskikk, også når det gjelder sex!. Jeg sitter nå på The Thief, spiser frokost og leser Aftenposten, og får nesten kaffen i vrangstrupen, for når jeg leser artikkelen Alle så det, så blir jeg så ufattelig provosert, ja, jeg blir så forbannet at det er vanskelig å sette ord på det. Her presser gutter jenter til sex eller til å utføre seksuelle handlinger, filmer det og sender det ut på nett – gjerne med følgetekster som:

-En jæævlig skænk vi møtte på lørdag. Hun pulte og sugde alle!

sad-505857__480

Jeg vet med sikkerhet at om noen gutter hadde forsøkt å gjøre tilsvarende med min datter, så ville han eller de om de er flere – blitt noen kroppslemmer mindre etterpå, for dette går f… meg ikke an!

Når det er sagt, så har jeg gitt min datter baller nok til å beskytte seg selv og sette grenser, så jeg regner med at hun ikke vil sette seg selv i en fremtidig situasjon på hverken skole eller fest (hvor de fleste av disse tilfellene utarter seg) hvor situasjonen vil bli farlig.

Tilsvarende snakker jeg stadig med mine to sønner om folkevett og respekt for det annet kjønn, og om sex, porno og samliv. Jeg fostrer dem med dette opp til å bli menn med stor M, med høy moral og integritet – og ikke drittsekker som tror de kan gjøre hva som helst med det annet kjønn og bruke dem som søppelkasser for sin egen utløsning!

Det er nemlig foreldres ansvar å lære barn og unge folkeskikk, også når det gjelder kropp og sex! 

Uønsket seksuell adferd og antastelser, gruppepress, mobbing, fysiske og psykiske problemer, stress og utbrenthet, skolevansker og dropping av skolegang, krenkelser, og voldtekt, selvskading og selvmord – er et økende problem blant dagens unge. Å bli presset til sex, eller ha sex med bilder som blir spredd for alle vinder med tekster som – en jæævlig skænk vi møtte på lørdag. Hun pulte og sugde alle – er totalt forkastelig og jeg håper vedkommende blir buret inne mange år. Men det er vel for mye å be om for et ødelagt liv?

Snakk med barna dine! Å snakke med barna dine om seksuelle krenkelser, sex og voldtekt er et ansvar du påtok deg da du fikk barn. Det er på tide å ta det ansvaret. Både menn og kvinner bør snakke med sine døtre og sønner om hvordan oppføre seg og hvordan beskytte seg – også når det gjelder kropp og sex.

Spesielt kvinner bør oppdra sine sønner til å bli skikkelige gutter som utviser respekt for det annet kjønn. Dette er nemlig din plikt som mor! Lær dine sønner å bli den type menn du selv ønsker for deg selv og dine døtre.

Og fedre, snakk med dine døtre, lær dem å beskytte seg fra avskum som nevnte, som presser jenter til seksuelle handlinger som deretter legges ut på nett med krenkende tekst og et evigvarende stempel som hore med påfølgende sosial fordømming og mobbing.

Stadig flere unge blir nå straffet for å dele nakenbilder og sexvideoer, og det er bra at det blir økt fokus på dette. Aftenposten har gått inn i nesten 20 av dommene og sett på hva de viser og hva som har skjedd. La gjerne ungdommen lese artikkelen i sin helhet for å lære og forstå, for dette var ikke pent lesestoff. Det var ubegripelig stygt, og etter min mening er dommene alt for milde – dette ødelegger nemlig liv. Vi foreldre må ta ansvar.

Ikke la din sønn bli en drittsekk og ikke la din datter bli neste offer.

Snakk med barna!

Flere artikler om Sex og Samliv finner du her.

Del gjerne innlegget – takk.

Hilsen Trude Helén Hole, Rimelig Forbannet!

Trykk på FOLLOW oppe til høyre, om du vil følge denne bloggen. Ønsker du å følge meg på YouTubeInstagramLinkedinTwitter eller Facebook, eller kjøpe mine bøker og vinkurs – kan du gjøre det her.

Tredje bok i serien om Lotte-Marie, Norges morsomste serie – er nå i salg.

Skjermbilde 2017-09-29 kl. 09.55.27.png